Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Kdo naučí joomlu?

27. pro 2007 20:28 #26707
Kdo naučí joomlu? od alister
Uživatel
Dobrý den přátelé, hledám touto cestou někoho, kdo by byl ochoten naučit základy joomly a vše, co s tím může souviset - jsem absolutní LAIK. Počet lekcí po dohodě. Jsem z Prahy 10. Pokud budete mít zájem, uveďte pls do mailu nějaké reference a představu o ceně za hodinu výuky (konzultací). Kontakt: zelenejbobr@seznam.cz

27. pro 2007 20:35 #26708
Odpověď od Honza
Uživatel
Taky jsem ze začátku měl tento požadavek. Nikdo neměl zájem. Tak jsem se učil "pokus/omyl" a dnes jsem za to rád. Nic na tom není. Za chvíli se budeš orientovat a podle mě si to snáž zapamatuješ než od "učitele". A když budeš bezradný, tak projdi forum.

23. čvn 2010 20:31 #61403
Odpověď od Michal Prachař
Uživatel
Souhlasím taky sem scháněl různé kurzy atd... je to k ničemu věř mi.Akorát s tebe ty co ty kurzy provozují chcou vytáhnout peníze raději bych se to naučil být ve tvé situaci sám enbo s pomocí této knihy která mi také hodně pomohla v mojich začátcích s redakčním systémem Joomla! Raději než placení nesmyslných částek za kurzy zkus tuto knihu interlink.tsbohemia.cz/?cls=stoitem&stiid=99902 je tam doopravdy vše od instalace a uplných začátků až po tvorbu template a Seo optimalizaci.

23. čvn 2010 21:24 #61406
Odpověď od Petr Novák
Uživatel
Rozhodně bych doporučil knihu, viz:

www.joomlaportal.cz/novinky/kniha-joomla...-a-spravou-webu.html

Nejlépe je přelousknout celou knihu a pak teprve shánět někoho na dovysvětlení - nejlepší způsob studia, který se vyplatí všude (typicky na VŠ - projet celou knížku a pak na přednáškách dávat pozor na věci, kterým nerozumím, případně se zeptat)

24. čvn 2010 00:01 #61419
Odpověď od HonzaG
Moderátor
To prachynka:
Kamaráde je chválihodné, že se snažíš poradit, ale doporučuji se podívat na datum dotazu. 2 a půl roku tazateli jistě stačilo na to, aby se s Joomlou naučil:-)

Takže neplýtvej silami tam, kde to není třeba.

Jinak Ti změním přezdívku na Archeolog.

HonzaG, toho času admin

Ps: škoda, že jsi při vykopávkách nezačal používat svůj starší login

::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::

24. čvn 2010 14:17 #61439
Odpověď od Michal Prachař
Uživatel
To honzag:
Můžu se váš zeptat když mě označujete za archeologa za co považujete sebe?
Jinak je pěkné že jste byl administrátorem tohoto skvělého portálu to vám neberu.Máte nejspíše s Joomlou hodně zkušeností,ale prostě zvykněte si že nechci příspěvek nechat bez odpovědi čas je pouze měřítko jak utíká roční období a vůbec mi nevadí že píši do starších příspěvků co vy víte třeba stále potřebují pomoct to je stručně tak asi vše jinak pokud budete mít zájem dále komunikovat napište prosím do osobních zpráv.Děkuji.

Powered by Fórum