Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Oblíbené Kdo by mohl pomoci vytvořit WWW pro neziskovku?

01. pro 2017 09:52 #133233
Dobrý den,

kdo by zde mohl pomoci vykouzlit www pro naší neziskovku? Jsme malý azyl pro zvířata v nouzi a fungujeme zatím pouze skrz Fcb.. Momentálně ale pracujeme s jedním velkým inzertním serverem na službě, která by měla pomoci v boji s množírnami zvířat.. u každého inzerátu na štěně/kotě bez průkazu původu bude banner s odkazem na naší stránku a kontakt (zařídí inzertní server).. na naší stránce by měla být zatím stručná informace o tom, proč, co a jak (zařídíme my).. Za odměnu nabízíme zatím dobrý pocit a třeba reklamu.. ;-)

Předem velké díky... Radka

P.S - včera bylo pozdě.. :-/

01. pro 2017 12:40 #133235
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
A proč musí být váš nový web na CMS Joomla? Nebo to není podmínkou?

MaK.

--- -- -

01. pro 2017 12:44 #133236
Odpověď od Radka
Uživatel
Nemusí... jen ho konkrétně já trošku znám a je fajn.. jinak to nemusí být Joomla.. :-)

01. pro 2017 12:58 #133237
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Joomla je pro jednoduché projekty něco jako kanón na vrabce. Joomla je prostě složitá, těžkopádná, v poslední době navíc dost divočina v aktualizacích,… To už je mnohem jednodušší WordPress.

Možná by ti stačilo něco klikacího na cloudu, co si jednoduše naplníš sama, třeba český www.webnode.cz/ nebo česky mluvící cs.wix.com/

Výhody: jednoduché prostředí, snadné a hlavně rychlé ovládání, tarify i zadarmo, nemusíš nic aktualizovat, zabezpečovat.

Nevýhody: jednoduché prostředí, omezené možnosti, web je na prostoru někoho jiného, za užití vlastní domény II. řádu (neco.cz) už zpravidla musíš platit měsíční poplatek (ale dá se to třeba krkolomně vyřešit přesměrováním domény, což však není ideální pro SEO).

Napiš něco o vašem projektu, odkud jste, odkaz na FB,…

MaK.

--- -- -

01. pro 2017 14:21 #133238
Odpověď od Linelabcz
Admin
Ahoj Radko, Joomla není vůbec složitá, nebojte :-) jen prostě nabízí více možností než Wordpress. Napište mi na email linelab@linelab.cz více informací, stránky pro vás vytvořím během jednoho dne, zdarma.

01. pro 2017 14:54 #133239
Odpověď od H13
Admin

Joomla je pro jednoduché projekty něco jako kanón na vrabce


Já právě na ty nejjednodušší stránky používám Joomlu!. Pro mě je Wordpress nepřehlednej a nedá se přizpůsobit - zatímco u Wordpressu se při přizpůsobení musí editovat kód, v Joomle! se dá vše udělat přes pluigny nebo template override - žádné ztráty úprav při update.

Jak už jsem vícekrát psal, zkoušel jsem i Grav, jenže mě překvapilo, že např. velikost souborů byl větší než polovina Joomly! (která má mnohonásobně víc možností), takže obětovat pár sekund navíc při FTP přenosu nebyl problém.

Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Poděkovali: Bart

Powered by Fórum