Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hledáme joomlistu na externí spolupráci.
12. srp 2015 16:56 #123014
Hledáme joomlistu na externí spolupráci. Klidně i studenta.
Tvorba webu a eshopu, aktualizace, údržba.
Tvorba webu a eshopu, aktualizace, údržba.
15. srp 2015 14:56 #123048
Odpověď od alesek
Návštěvník
Jsem dlouholetým tvůtcem a správcem několika Joomla webů, včetně VM e-shopů. Mám regulérní licenci na Artisteer pro tvorbu templates, mám zkušenost s responzibilním webem. U VM aktualizuji pomocí CSVI Improved z podkladů v excelu. Moje reference např.
www.aquamaster.cz
,
www.elian.eu
,
www.jerabinka.com
,
www.animalfarm.cz
, ... pracuji z domova, OSVČ, jsem plátce DPH. K provedeným pracem přikládám, jako návod, instruktážní videa, když si zákazník potřebuje v budoucnu osvěžit, jak se co dělá. Preferuji pro hostování C4.cz Český webhosting s.r.o., který má ověřené a nadstandardní podmínky za dobrou cenu. Jsem k mání na coleoptera@coleoptera.cz a telefonu 728 169 169 nebo 734 441 066 denně 10 - 21 hod.
16. srp 2015 14:01 #123051
Odpověď od Pavel Napalka
Uživatel
Jsem dlouholetým tvůtcem a správcem několika Joomla webů. Jsem schopný upravit jak vzhled tak funkčnost. Programuji když je potřeba vlastní komponenty, moduly apod. Mám regulérní licenci na Yootheme šablony, mám zkušenost s responzibilním webem. Pracuji z domova, OSVČ, jsem plátce DPH. Preferuji pro hostování na svém serveru umístěném v Praze serverovna GTS Novera Telehouse za dobrou cenu. Jsem k mání na naplava@colorstudio.cz a telefonu 603 324 434 denně 10 - 21 hod.
16. srp 2015 20:56 #123054
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
Pánové nezlobte se, ale oba dlouholetí Joomlisté. Příspěvky zde na "komunitním" foru nula/nic.
Že vám to není trapné takto se veřejně prodávat.
Už ze slušnosti vůči těm co se pomáhat snaží používejte PM.
Že vám to není trapné takto se veřejně prodávat.
Už ze slušnosti vůči těm co se pomáhat snaží používejte PM.
17. srp 2015 12:51 #123060
Odpověď od alesek
Návštěvník
Požádal jsem zpetr, ať to smaže a zakáže v pravidlech fóra. Vykašlal se na to.
Že pavelnap nedokáže sesmolit vlastní text, za to nemůžu.
Čus Cony moderátore.
Že pavelnap nedokáže sesmolit vlastní text, za to nemůžu.
Čus Cony moderátore.