Přihlásit se

Joomla 5.1.0 a Joomla 4.4.4 (17 dub 2024)

Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.0, společně s Joomla 4.4.4. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.

Nejlepší webové stránky Joomla - Showcase

18. říj 2014 23:14 - 21. říj 2014 22:27 #118503
Na internetu mi chyběla nějaká Joomla Showcase galerie, tedy css galerie s kvalitním hodnocením webových stránek postavených na Joomla, rozhodl jsem se, že nějakou showcase vytvořím na webu cssjoomla.com . Pro CSS galerii jsem zvažoval nejprve nějaké directory rozšíření, jako například Mosets Tree nebo SobiPro. Nakonec jsem vybral Phoca Gallery a byla to nejlepší volba. :) Pro Phoca gallery je k dispozici nový Isotope modul, stáhnout můžete na linelab zdarma ;) v sekci Joomla extensions. Modul můžete vidět v akci na úvodní stránce webu a zde ve fóru je i vlákno o Isotope modulu.

Pokud provozujete, nebo znáte nějaké pěkné stránky, postavené na redakčním systému Joomla 2.5 a vyšší, přidejte je do nové CSS galerie zde cssjoomla.com/submit-website . Nutná je registrace. Velice ocením vaše připomínky a názory nebo nahlášení chyb.

Díky za připomínky.
Poděkovali: Daniel Dubaj

24. říj 2014 23:52 #118652
Odpověď od Linelabcz
Admin
Hodnocení webových stránek a šablon Joomla bylo rozšířeno


Přidejte vaši oblíbenou Joomla šablonu nebo webovou stránku do galerie. Připravujeme další nové funkce a rozšíření, sledujte nás na Facebooku.

Přidat stránku můžete zde: www.cssjoomla.com/submit-website

Powered by Fórum