Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
soubory ke kontaktum
01. úno 2015 20:07 #119951
Odpověď od Šandy

Uživatel
urcite mi to bude stacit, pokud to v CB funguje, mam ho nainstalovany, ale tuto volbu sem tam zatim nenasel. Je potreba to nekde v nastaveni aktivovat, nebo vyvolat nejakym modulem?
01. úno 2015 22:42 - 01. úno 2015 22:51 #119966
Odpověď od Ernst

Joomla Expert
Kterou volbu jste nenašel?
Je to normální komponenta a moduly
Musíte si mezi pole přidat třeba "kontrakt" a dát mu typ "file"
Je to normální komponenta a moduly
Musíte si mezi pole přidat třeba "kontrakt" a dát mu typ "file"
Poděkovali: Šandy
02. úno 2015 07:18 #119971
Odpověď od Šandy

Uživatel
aha, super, dekuji za nakopnuti, uz sem to nasel. Nemohl sem to najit, protoze i kdyz sem si nainstaloval tu bongovu cestinu, mam v CZ jen tu nabidku kdyz si najedu nad komponenty a community builder - tak ta je v CZ a odśtatni se mi nejak neprelozilo, ale neva, ted uz si s tim poradim.
Děkuji moc
Děkuji moc
02. úno 2015 07:29 #119972
Už jsem to psal a asi to budu muset dát i přímo k popisu překladu, ale čeština pro Community Builder verze 2.0.2 a vyšší se skládá se ze dvou balíčků:
Pluginu pro CB plg-cs-CZ.com_comprofiler_j3x.zip (instalujte přímo v CB) a Community Builder menu cs-CZ.com_comprofiler_j30.zip (instalujte ve Správci rozšíření Joomla!).
Připomínám, že překlad nelze použít na starší verze CB! Změn je hromada. Také překlad není úplně kompletní (není momentálně čas a týká se to části bublinové nápovědy), nicméně použitelný. Jakékoli připomínky na můj email nebo na fórum www.bongovo.cz
Vše najdete na www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/122-community-builder
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Šandy napsal: ...mam v CZ jen tu nabidku kdyz si najedu nad komponenty... a odśtatni se mi nejak neprelozilo, ale neva, ted uz si s tim poradim.Děkuji moc
Už jsem to psal a asi to budu muset dát i přímo k popisu překladu, ale čeština pro Community Builder verze 2.0.2 a vyšší se skládá se ze dvou balíčků:
Pluginu pro CB plg-cs-CZ.com_comprofiler_j3x.zip (instalujte přímo v CB) a Community Builder menu cs-CZ.com_comprofiler_j30.zip (instalujte ve Správci rozšíření Joomla!).
Připomínám, že překlad nelze použít na starší verze CB! Změn je hromada. Také překlad není úplně kompletní (není momentálně čas a týká se to části bublinové nápovědy), nicméně použitelný. Jakékoli připomínky na můj email nebo na fórum www.bongovo.cz
Vše najdete na www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/122-community-builder
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Šandy