Přihlásit se

Joomla 6.0

Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.

Automatické přesunutí článku mezi kategoriemi na základě vytvořeného pole datum

31. čvc 2025 13:54 #150466
Potřeboval bych poradit jestli krom JExtBOX Article Auto Manager je ještě něco jiného, co zvládne automatická přesun na základě pole vytvořeného v joomle 5 

31. čvc 2025 15:45 #150467
Odpověď od Bong
Moderátor
Ještě existuje  PW Automatic archiving of articles, by Panky - Joomla Extension Directory  

Plugin automaticky archivuje články po X dnech podle zvoleného data (expirace, vytvoření, publikace, poslední úprava, vlastní pole).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

01. srp 2025 07:49 #150469
Odpověď od Petr Školař
Uživatel
Děkuji, ale toto pouze přesune články do archivu. Já je potřebuji přesunout do jiné kategorie.

V JExtBOX Article Auto Manager jsem nastavil 2 operace:
  1. Přesun článku z kategorie A do kategorie B na základě data zneveřejnění.
  2. Zveřejnění článku v kategorii B, který je zneveřejněný.
Problém je, že se článek na webu nezobrazí, ačkoliv v administraci je přesunutý a zveřejněný. Pokud článek edituji a uložím, okamžitě se zobrazí. Nevím, čím by to mohlo být způsobeno a zda se to dá opravit. Psal jsem na podporu, ale zatím bez odpovědi.

01. srp 2025 10:07 #150470
Odpověď od Bong
Moderátor
A není tohle problém FREE verze? V porovnání se něco o zveřejňování nezveřejněných píše:  JExtBOX Article Auto Manager

01. srp 2025 10:23 #150471
Odpověď od Petr Školař
Uživatel
Mám koupeno

01. srp 2025 13:04 - 01. srp 2025 13:06 #150472
Odpověď od Bong
Moderátor
Nevím co tím chtěl autor říct, ale ať nastavím cokoli, tak výsledkem je hláška:  Tento příkaz pro FREE verzi není k dispozici.
Takže to neodzkouším :-(

A to jsem zkusil udělat překlad, ale přeložit to jde maximálně z poloviny... Navíc některým výrazům nerozumím a nemá to rádo tmavý režim...

Zkuste ještě nastavit/použít:

Zveřejnění článku v kategorii B, který je Published down.

Jestli tím "Published down" autor nemyslel "Zveřejněno, ale prošlé"

Poděkovali: Petr Školař

03. srp 2025 20:45 #150473
Odpověď od Linelabcz
Admin

Petr Školař napsal: Potřeboval bych poradit jestli krom JExtBOX Article Auto Manager je ještě něco jiného, co zvládne automatická přesun na základě pole vytvořeného v joomle 5 

Zde nějaký plugin  coolcat-campus.com/en/extensions/joomla-...-plugin-ccc-timewarp magazine.joomla.org/all-issues/march-202...oomla-task-scheduler

05. srp 2025 06:35 #150474
Odpověď od Cony
Moderátor

Petr Školař napsal: Problém je, že se článek na webu nezobrazí, ačkoliv v administraci je přesunutý a zveřejněný. Pokud článek edituji a uložím, okamžitě se zobrazí. Nevím, čím by to mohlo být způsobeno a zda se to dá opravit. Psal jsem na podporu, ale zatím bez odpovědi.

A pri vypnute cache to funguje? Uložení článku v administraci krom jiného promaže cache pro ten článek. Tipl bych, že ten plugin to neudělá, proto by se změna projevila až po exspiraci cache...

05. srp 2025 07:08 #150475
Odpověď od Petr Školař
Uživatel
Taktohle zabralo:

Zkuste ještě nastavit/použít:

Zveřejnění článku v kategorii B, který je Published down.

Jestli tím "Published down" autor nemyslel "Zveřejněno, ale prošlé"

05. srp 2025 07:08 #150476
Odpověď od Petr Školař
Uživatel
Děkuji všem. 

05. srp 2025 21:56 #150477
Odpověď od Bong
Moderátor
Vydal jsem český překlad tohoto rozšíření. Můžete jej otestovat, jestli tam není moc chyb?

Ke stažení na:  Bongovo! - Ke stažení - JExtBOX Article Auto Manager