Online Joomla bar
16. bře 2020 06:50 #141917
17. října 2020 (sobota) se koná PBF (Pizza, Bugs and Fun) - tak myslím že říjnový termín je daný.
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
klucon napsal: Termín bych dal už nyní hlasovat na období října, aby si to každý mohl dát v klidu do kalendáře.
17. října 2020 (sobota) se koná PBF (Pizza, Bugs and Fun) - tak myslím že říjnový termín je daný.
16. bře 2020 07:56 #141918
Odpověď od klucon

Pokročilý uživatel
Tak u mě je termín také jasný. Teď záleží, co ostatní účastníci 🙂
Odesláno z mého Redmi 8 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Redmi 8 pomocí Tapatalk
16. bře 2020 14:58 #141919
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe

Admin
Ok, pišme si termín 17.10.2020. Věřím, že už bude všechno v normálu.
Joomla úřední deska | IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
22. úno 2021 12:09 #143793
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Jak to tak sleduju, tak letos v květnu asi setkání v Olomouci ještě nedopadne. Neuděláme alespoň něco on-line?
22. úno 2021 13:36 #143794
Odpověď od Cufe

Admin
Za mě, s ohledem na způsob řízení této krize, v tomto roce pouze on-line. Bohužel.
22. úno 2021 13:36 - 22. úno 2021 13:36 #143795
Já jsem připravenej. Nějak jsem se sžil s Google Meet. Odkaz je vytvořen hned, zobrazení kamer OK, dá se prezentovat vybrané okno.
Stačí se domluvit na termínu, formě, případně tématech.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
Odpověď od H13

Admin
Jak to tak sleduju, tak letos v květnu asi setkání v Olomouci ještě nedopadne. Neuděláme alespoň něco on-line?
Já jsem připravenej. Nějak jsem se sžil s Google Meet. Odkaz je vytvořen hned, zobrazení kamer OK, dá se prezentovat vybrané okno.
Stačí se domluvit na termínu, formě, případně tématech.
Phoca Cart - www.phoca.cz/phocacart - e-shop, e-commerce
Phoca Gallery - www.phoca.cz/phocagallery - obrázková galerie
Phoca Download - www.phoca.cz/phocadownload - stahování souborů
Phoca Guestbook - www.phoca.cz/phocaguestbook - guestbook
22. úno 2021 13:54 #143796
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Dobrý nápad, už se těším.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
22. úno 2021 16:23 #143802
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Já jsem taky pro. Nahodíme nějaká témata?
22. úno 2021 17:17 #143805
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Wordpress mají akci teď v sobotu:
prague.wordcamp.org/2021/program/
24. úno 2021 00:39 #143822
Odpověď od Cufe

Admin
Právě teď jsme skončili s H13 neplánovaný on-line meet. Tak nás napadlo, že bychom si to mohli jen tak (neformálně) zopakovat klidně s dalšími, kdo by chtěl. Co říkáte na hoďku virtuálně zajít "na víno, pivo, kafe, kofolu, limonádu"? Předběžně tento čtvrtek (26.2.2021) ve 20 hodin prostřednictvím Google Meet. Odkaz na meet bych sem pak vložil. Příchod, účast i odchod zcela volně.
24. úno 2021 07:50 #143824
Odpověď od Martin70

Zkušený uživatel
Já jsem pro. I když pro začátek bych byl možná jen pasivní posluchač, uvidíme. Akorát teda nevím jestli ve čtvrtek nebo 26.2.
M.

24. úno 2021 09:16 #143827
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf

Joomla Expert
Já sice s klienty používám zoom z důvodu sharování obrazovek, ale protože máme firemní emaily na gmailu, tak asi google meets na mém macíkovi budou fungovat taky.
večer si pustím film (blacklist) a budu ready
večer si pustím film (blacklist) a budu ready
MiniJoomla! - www.minijoomla.cz - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
24. úno 2021 09:59 - 24. úno 2021 10:00 #143828
Odpověď od Cufe

Admin
Jo, to je ta těžká noc, ono se to přehouplo přes půlnoc, takže jsem to už automaticky psal +2 dny, tedy čtvrtek 25.2. samozřejměMartin70 napsal: Já jsem pro. I když pro začátek bych byl možná jen pasivní posluchač, uvidíme. Akorát teda nevím jestli ve čtvrtek nebo 26.2.
M.

24. úno 2021 10:04 #143829
Odpověď od Cufe

Admin
Rudo, asi tě překvapím nebo potěším, ale Google Meet sharování obrazovky taky umíRudolf napsal: z důvodu sharování obrazovek