Nová verze Joomla 5.1.4
Dnes byla uvolněna nová verze Joomla 5.1.4, společně s Joomla 4.4.8. Tato verze přináší spoustu nových funkcí, vylepšení v oblasti bezpečnosti a kódu a díky těmto vylepšením i vyšší rychlost.
3. Joomla! sraz
24. úno 2019 20:01 #139161
Odpověď od Martens
Návštěvník
@Martin70: Martine, co konkrétně k AdminTools? Třeba by šlo navázat na tu poslední prezentaci.
Jinak pokud někdo pojede gumokolem z Prahy a okolí (Jesenicko a Říčansko), tak buď se přidám nebo nabízím místa v autě.
Jinak pokud někdo pojede gumokolem z Prahy a okolí (Jesenicko a Říčansko), tak buď se přidám nebo nabízím místa v autě.
25. úno 2019 16:05 #139190
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Vzhledem k aktuální diskuzi ve vedlejším vláknu "nadhazuji" téma Zabezpečení webu - v souvislosti s nastavením mailu, formulářů,...
26. úno 2019 12:01 #139213
Těším se na další sraz. Díky za info.
Odpověď od Linelabcz
Admin
Cufe napsal: Ahojte, nastal čas, kdy se pouštím do příprav dalšího srazu CZ/SK Joomla komunity.
Těším se na další sraz. Díky za info.
26. úno 2019 14:21 #139229
Odpověď od Noro
Začátečník
Ahojte.
Aj ja sa teším na Joomla zraz. Moja manželka sa zase teší na www.flora-ol.cz/akce/flora-olomouc-2019-jarni-etapa-2Flora Olomouc 2019
Lepší termín ste nemohli vymyslieť
Aj na budúci rok sa prihováram za termín, keď bude Flóra, prípadne iná výstava.
Noro
Aj ja sa teším na Joomla zraz. Moja manželka sa zase teší na www.flora-ol.cz/akce/flora-olomouc-2019-jarni-etapa-2Flora Olomouc 2019
Lepší termín ste nemohli vymyslieť
Aj na budúci rok sa prihováram za termín, keď bude Flóra, prípadne iná výstava.
Noro
26. úno 2019 15:19 #139231
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Ahoj Noro, jj, myslel jsem na to, chtěl jsem to psát do pozvánky, ale i tak jsem rád, že jsi na to upozornil. Budu rád, když se návštěvníci klidně zdrží přes celý víkend Mám možnosti kolem laser arény, virtuální reality apod. Záleží o co bude zájem a kolik lidí dorazí.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!