Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Facebook URLs cannot be crawled
03. srp 2024 23:24 #149625
Chci by se stránky zobrazovaly správně na sociálních sítích. Zhruba dva měsíce mám problém s FB, přestal se zobrazovat náhled a Sharing Debugger opakované nechce procházet stránky. -> Facebook URLs cannot be crawled.
Můžete mne prosím nasměrovat, co, kde upravit?
Můžete mne prosím nasměrovat, co, kde upravit?
04. srp 2024 11:08 #149626
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
A něco na přidání informací open graph na stránkách Joomly máte? Třeba Phoca Open Graph System Plugin a Phoca Open Graph Plugin?
04. srp 2024 11:31 #149627
Odpověď od roznova
Uživatel
Ano, nehledě na to, že to nejde ani na stránkách s Piwigem ani na stránkách s html, není to jen o Joomle.
04. srp 2024 12:23 #149628
Odpověď od Bong
Moderátor
Zkuste se podívat, co se okolo toho tady řešilo, třeba najdete odpověď:
www.google.com/search?q=open+graph+joomlaportal.cz
Když nedáte ani odkaz, aby se bylo možné podívat, jak to máte udělané, tak vám asi nikdo víc neporadí.
www.google.com/search?q=open+graph+joomlaportal.cz
Když nedáte ani odkaz, aby se bylo možné podívat, jak to máte udělané, tak vám asi nikdo víc neporadí.
04. srp 2024 13:08 #149629
Odpověď od Cony
Moderátor
Pokud to fungovalo a nefunguje, tipl bych na blokování nějakým firewallem...
04. srp 2024 13:49 #149630
Odpověď od roznova
Uživatel
Ještě se mi zobrazuje toto: Some of the input URLs were ignored because they are Facebook URLs or exceeded the maximum input.
Fungovalo to a navíc je to nezávislé na stránkách, na každé je jiný systém a přesto to zobrazuje blokaci. K té bych se asi klonila, ale kde hledat?
Fungovalo to a navíc je to nezávislé na stránkách, na každé je jiný systém a přesto to zobrazuje blokaci. K té bych se asi klonila, ale kde hledat?