Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Yootheme - obr.pozadí
12. úno 2019 11:22 #138899
Odpověď od Petr
Začátečník
Web je na
karta.stavebnibunka.cz
- je to testovací prostředí
když smažu třeba celý kód z blue.css, tak se nic nezmění, ale když smažu blue.css, tak naskočí bílé pozadí.
Fakt netuším co s tím. Když smažu na odkazované obrázky pozadí, taky se nic nezmění.
Moc děkuji za pomoc
když smažu třeba celý kód z blue.css, tak se nic nezmění, ale když smažu blue.css, tak naskočí bílé pozadí.
Fakt netuším co s tím. Když smažu na odkazované obrázky pozadí, taky se nic nezmění.
Moc děkuji za pomoc
Cufe napsal: Petře šablony nemusí pracovat jen s obrázky ze složky templates/šablona/images/
Yootheme má v nastavení customizer, jste si jistý, že měníte věci ve správném stylu šablony a customizeru? Pár webů jsem na na šablonách od yootheme postavil a nebyl problém je upravit dle potřeb. Hoďte sem odkaz, ať nemusíme věštit z křišťálové koule.
12. úno 2019 11:31 #138902
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Momentálně tam máte "mlhu" nic nejde vidět ani v kodu, zapněte v globálním nastavení zobrazování chyb na maximum. Váš příspěvek jsem chápal, že máte problém se změnou pozadí, ale momentálně to vypadá, že máte problém s celou šablonou...
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
12. úno 2019 11:44 #138904
Odpověď od Cufe
Admin
Troufám si říct, že jsem váš problém odhalil. Máte hosting na wedosu. Obrázek jste nahrál skrze FTP. Zkuste provést opravu práv souborů - detail webhostingu v zákaznickém centru, odkaz Nástroje v levém menu. Věřím tomu, že po kliknutí na "kouzelné tlačítko" (promiňte mi, které nesnáším) se vám obrázek zobrazí.
12. úno 2019 11:51 #138905
Odpověď od Petr
Začátečník
Bohužel nepomohlo. Nahradil jsem původní obrázky pozadí v šabloně, vymazal prošlou i vyrovnávací paměť.
U wedosu kliknul na Oprava práv u souborů
Ale pořád mi to odněkud načítá to původní modré pozadí.
Máte prosím nějaký další tip?
Moc děkuji
U wedosu kliknul na Oprava práv u souborů
Ale pořád mi to odněkud načítá to původní modré pozadí.
Máte prosím nějaký další tip?
Moc děkuji
12. úno 2019 11:55 #138906
Odpověď od Petr
Začátečník
Když v blue.css přepíšu adresu obrázku pozadí a následně dám v prohlížeči prozkoumat, je tam stále ta původní cesta.
To je snad začarované
To je snad začarované