Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
šablóny free?
02. bře 2015 15:51 - 02. bře 2015 15:51 #120535
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Viz. autoři šablon v předchozích příspěvcích. Nebo Rozcestník Joomlaře: www.joomlaportal.cz/index.php/forum/27-o...stnik-joomlare#79582 ..jules napsal: ...No veď ja už tiež 3. deň hľadám šablonu ...
Co myslíte tím omezením? Že se zobrazuje Copyright v patičce?jules napsal: ....je ťažké nájsť ďalšie bez obmedzení
02. bře 2015 15:58 #120537
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
Já jsem teda taky nikdy žádnou dokumentaci k šabloně nečetl. Na co dokumentaci? Když kouknete na FTP, tak css soubory jsou ve složce /css a když nevím, jestli daná třída je v joomla.css nebo template.css - jednoduše během vteřiny ji přejmenuji (např. na joomla-x.css) a vidím, zda se mi to vypnulo nebo je to nastylované. A pokud budete používat šablony jednoho tvůrce, tak časem už budete vědět, kde co je.
02. bře 2015 16:16 - 02. bře 2015 16:24 #120538
www.templatesjoomla.net/index.php/joomla...la-3-4-template.html
sa úplne dole v žltom rámčeku dozviem, že je to iba pre nekomerčné použitie
nevraviac o tom, že pre mňa, úplného začiatočníka, sú tie free dosť "orezané" o veľa rôznych "vychytávok"
copyright v pätičke mi nevadí ...
Odpověď od jules
Uživatel
no napr. pri šablónach na tejto stránke, ktoré sú "akože" free, napr.Co myslíte tím omezením? Že se zobrazuje Copyright v patičce?
www.templatesjoomla.net/index.php/joomla...la-3-4-template.html
sa úplne dole v žltom rámčeku dozviem, že je to iba pre nekomerčné použitie
nevraviac o tom, že pre mňa, úplného začiatočníka, sú tie free dosť "orezané" o veľa rôznych "vychytávok"
copyright v pätičke mi nevadí ...
02. bře 2015 16:29 - 02. bře 2015 16:33 #120539
Odpověď od Bong
Moderátor
Samozrejme, ze pro nekomercni. To je snad pochopitelne. Vy chcete vydelavat, musite tedy nejake to euro pustit z kapsy. Ale zalezi na licenci a podminkach toho ktereho autora.
S vychytavkami musite byt konkretni. Sablona je vzhled. Ty vychytavky, jak rikate jsou zpravidla rozsireni (moduly a pluginy), to je neco jineho. Ty se instaluji zvlast.
S vychytavkami musite byt konkretni. Sablona je vzhled. Ty vychytavky, jak rikate jsou zpravidla rozsireni (moduly a pluginy), to je neco jineho. Ty se instaluji zvlast.
02. bře 2015 16:29 #120540
Odpověď od Martin70
Zkušený uživatel
To vídím poprvé to omezení. Já teda šablony, co jsem jmenoval výše (např. Black&White od Icetheme.com) normálně používám komerčně.
Jinak to, co sháníte, už mi přijde dost. Pěkné šablony plné vychytávek s českou dokumentací a zdarma.
Jinak to, co sháníte, už mi přijde dost. Pěkné šablony plné vychytávek s českou dokumentací a zdarma.
02. bře 2015 16:36 - 02. bře 2015 16:37 #120541
Odpověď od jules
Uživatel
nepísal som ani slovko o českej dokumentácii, ale fajn.
Musím sa uskromniť, ďakujem za komentáre
chcel som začať s farskou stránkou a bál som sa, aby aj tá nevadila ako komerčná
Musím sa uskromniť, ďakujem za komentáre
chcel som začať s farskou stránkou a bál som sa, aby aj tá nevadila ako komerčná