Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
OPC Rupostel - Zásilkovna - zobrazeníadresy poboček v objednávce
21. říj 2021 13:08 #145022
Odpověď od Linelabcz
Admin
Zdravím, plugin zasilkovnaopc máte aktuální?
Pokud ne tak:
Případně extrahovat rozšíření z instalátoru v /admin/components/com_onepage/install/zasilkovnaopc...
- zabalit do zip
- instalovat samotatně
Ta chyba by měla být opravená už delší dobu.
Pokud ne tak:
- aktualizacie opc
- kliknout na uložit v backendu opc
- install/update" přes opc extensions.
Případně extrahovat rozšíření z instalátoru v /admin/components/com_onepage/install/zasilkovnaopc...
- zabalit do zip
- instalovat samotatně
Ta chyba by měla být opravená už delší dobu.
21. říj 2021 13:31 #145023
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Díky za tip.
Mám nejnovější verzi, vše jsem ještě jednou přeinstaloval a po testu ta samá chyba. Objeví se pouze ID pobočky a další adresa už ne. Ani v administraci objednávek VM, ani v přehledu objednávek pro zákazníka, ani v generovaném mailu pro zákazníka.
Mám nejnovější verzi, vše jsem ještě jednou přeinstaloval a po testu ta samá chyba. Objeví se pouze ID pobočky a další adresa už ne. Ani v administraci objednávek VM, ani v přehledu objednávek pro zákazníka, ani v generovaném mailu pro zákazníka.
23. říj 2021 08:51 #145038
Odpověď od Leoš
Pokročilý uživatel
Zdravím všechny,
bohužel jsem se dál neposunul. Prošel jsem na netu všechny odkazy, které souvisí s tímto tématem a jsem jaksi v koncích. Chyba je tam stále. Odzkoušel jsem jak přeinstalaci komponenty, pluginu Zásilkovny, změnil jsem šablonu, vypnul různé rozšířeni. A nepomohlo.
Prosím, hledám někoho, kdo by byl ochoten za úplatu tento problém vyřešit.
Moc díky za ochotu.
Leoš
bohužel jsem se dál neposunul. Prošel jsem na netu všechny odkazy, které souvisí s tímto tématem a jsem jaksi v koncích. Chyba je tam stále. Odzkoušel jsem jak přeinstalaci komponenty, pluginu Zásilkovny, změnil jsem šablonu, vypnul různé rozšířeni. A nepomohlo.
Prosím, hledám někoho, kdo by byl ochoten za úplatu tento problém vyřešit.
Moc díky za ochotu.
Leoš