Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GPWebPay
16. pro 2019 13:05 #141367
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Nechci se dál dohadovat, tak jen krátce:
Na začátku jsme psal, že to chci do formuláře, uživatel vyplní formulář, zaplatí a něco se mu pošle.
Na to nějaké částečná platba, vrácené platby atd. nejsou potřeba.
Ono na to není potřeba použít ani chronoforms, celé to jde napsat v php a JS, ale pro zjednodušení lze vzít třeba chronoforms.
Ve výsledku je v podstatě jedno, zda se platba uskuteční v chronoforms (napsat pro něj plugin), nebo až následně (uživatel to nepozná), akorát vše za platbou (emaily, zápis do DTB atd) se již musí napsat v php nelze na to použít funkce chronoforms. (to mám pro gopay hotovo).
Pravda, plugin je mnohem elegantnější a lepší řešení, ale zaplatit za něj cca 70 tisíc korun se mi zdá přehnané a asi bych to ani zákazníkovi nedoručil.
Že je GPwebpay násobně náročnější na programování než GoPay je prostě pravda.
Na začátku jsme psal, že to chci do formuláře, uživatel vyplní formulář, zaplatí a něco se mu pošle.
Na to nějaké částečná platba, vrácené platby atd. nejsou potřeba.
Ono na to není potřeba použít ani chronoforms, celé to jde napsat v php a JS, ale pro zjednodušení lze vzít třeba chronoforms.
Ve výsledku je v podstatě jedno, zda se platba uskuteční v chronoforms (napsat pro něj plugin), nebo až následně (uživatel to nepozná), akorát vše za platbou (emaily, zápis do DTB atd) se již musí napsat v php nelze na to použít funkce chronoforms. (to mám pro gopay hotovo).
Pravda, plugin je mnohem elegantnější a lepší řešení, ale zaplatit za něj cca 70 tisíc korun se mi zdá přehnané a asi bych to ani zákazníkovi nedoručil.
Že je GPwebpay násobně náročnější na programování než GoPay je prostě pravda.
16. pro 2019 13:10 #141368
A proč ne?
Chci se jen podívat, jak je to naprogramováno.
Pod jakou je to licencí, že bych nesměl?
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Proč si stahujete Gopay plugin od Easysoftware, který je jen redirect HTTP verze, není pro PHP 7.3 == neobsahuje knihovnu goozle a je starý z roku 2015?
Chtěl bych jen pochopit lidi co chodí na náš starý portál == protože je to zadarmo? No taky je to bez podpory a staré verze již nefungující
A proč ne?
Chci se jen podívat, jak je to naprogramováno.
Pod jakou je to licencí, že bych nesměl?
16. pro 2019 13:13 #141369
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Ale klidně můžete, já přece mluvil o něčem jiném
16. pro 2019 13:26 #141371
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
To jsem asi nepochopil, o čem jiném jsi mluvil. Já pochopil, že se ptáš, proč jsem si to stáhl.
16. pro 2019 13:34 #141372
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
Ano, zajímaly mě důvody stažení ne stažení samotné.
Chodí mi denně asi 20 emailů ze starého portálu a denně odpovídám. Za rok si koupilo nové verze asi 5 lidí.
Tak mi to vychází že jim je jedno jakou mají verzi, hlavně že je to zadarmo, nainstalují, nefunguje a jde se dále. Zaplatit nechtějí.
Tak jsem se ptal rovnou přímo u zdroje a navíc česky, což není moc obvyklé
Chodí mi denně asi 20 emailů ze starého portálu a denně odpovídám. Za rok si koupilo nové verze asi 5 lidí.
Tak mi to vychází že jim je jedno jakou mají verzi, hlavně že je to zadarmo, nainstalují, nefunguje a jde se dále. Zaplatit nechtějí.
Tak jsem se ptal rovnou přímo u zdroje a navíc česky, což není moc obvyklé