Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Contact form - nedaří se mi jej zobrazit
01. úno 2018 00:01 - 01. úno 2018 00:02 #134000
Ahoj,
mám rozdělaný web.
V menu jsem si vytvořil položku Kontakty, nastavil jí aby zobrazovala Single contact, vytvořil contact a nastavil zobrazování tohoto kontaktu. Potud ok.
V modules jsem chtěl použít TM Ajax Contact Form, ten jsem publikoval, nastavil zobrazování na pouze vybraných stránkách a zaklikl položku z menu, tedy Kontakty. Nicméně kontaktní formulář se stále nezobrazuje. Už do toho čučím snad dvě hodiny, různě si to zkouším vytvářet nové položky v menu a pořád dokola, stále se mi ale nedaří kontaktní formulář nikde zobrazit. Pozici jsem nastavil na contact form
Jedná se o stránky milujemamalujem.cz/
Nevěděl by někdo co můžu dělat špatně?
Předem děkuji za případnou radu
mám rozdělaný web.
V menu jsem si vytvořil položku Kontakty, nastavil jí aby zobrazovala Single contact, vytvořil contact a nastavil zobrazování tohoto kontaktu. Potud ok.
V modules jsem chtěl použít TM Ajax Contact Form, ten jsem publikoval, nastavil zobrazování na pouze vybraných stránkách a zaklikl položku z menu, tedy Kontakty. Nicméně kontaktní formulář se stále nezobrazuje. Už do toho čučím snad dvě hodiny, různě si to zkouším vytvářet nové položky v menu a pořád dokola, stále se mi ale nedaří kontaktní formulář nikde zobrazit. Pozici jsem nastavil na contact form
Jedná se o stránky milujemamalujem.cz/
Nevěděl by někdo co můžu dělat špatně?
Předem děkuji za případnou radu
01. úno 2018 02:50 #134003
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
A proč tuto pozici? Zkusil bych přepnout na základní Joomla šablonu a zvolil ověřenou pozici modulu, u které víte, že se v ní moduly normálně zobrazují. Pokud se form zobrazí, pak bych přepnul na požadovanou šablonu, co máte a pak zkusil jinou pozici, opět ověřenou, u které víte, že se v ní moduly zobrazují.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
01. úno 2018 10:10 #134006
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Což o to, on se tam ten kontaktní formulář nějak někdy zobrazí.
Narazil jsem na to, že pokud v menu vyberu položku Kontakty, v nastavení Contact Display Options nastavím Show Contact List na Hide tak se kontaktní formulář zobrazí, nicméně to nějako rozbije zbytek kontaktu a pak se zase nezobrazí údaje jako adresa a spol. Pokud dám nastavím Show Contact List na Show tak se zobrazí adresa a spol, nicméně zmizí formulář.
Na zbláznění, vůbec nechápu proč.
Narazil jsem na to, že pokud v menu vyberu položku Kontakty, v nastavení Contact Display Options nastavím Show Contact List na Hide tak se kontaktní formulář zobrazí, nicméně to nějako rozbije zbytek kontaktu a pak se zase nezobrazí údaje jako adresa a spol. Pokud dám nastavím Show Contact List na Show tak se zobrazí adresa a spol, nicméně zmizí formulář.
Na zbláznění, vůbec nechápu proč.
01. úno 2018 11:29 #134010
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
přemýšlím, že by moožná můj problém řešilo, kdyy se mi povedlo zobrazit kontaktní formulář přímo v nějakém článku, ale moc nevím zatím jak na to..
01. úno 2018 11:34 - 01. úno 2018 11:41 #134011
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
01. úno 2018 11:59 - 01. úno 2018 12:00 #134013
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Je pravda, že jsem z modules zkopíroval z FTP na pc složku mod_tm_ajax_contact_form, protože jsem tak chtěl zjistit, jestli její překlad umožní to aby se mi kontaktní formulář zobrazoval správně, takovej můj barbarskej způsob jak se orientovat v joomle. Pak jsem to z PC nahrál zpět na FTP. Je možné, že se tím nějak rozbila oprávnění?
Bohužel nemám přístup na wedos, není to řešitelné přes FTP?
EDIT: o jaké skripty se prosím jedná? Že bych aspoň zkontroloval jestli je na FTP mám.
Bohužel nemám přístup na wedos, není to řešitelné přes FTP?
EDIT: o jaké skripty se prosím jedná? Že bych aspoň zkontroloval jestli je na FTP mám.