Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Velikost písma popisu podkategorií
02. led 2018 11:18 - 02. led 2018 11:20 #133647
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
frontend vidím, že běží.
Kdy to spadlo při té obnově?
Dostanete se do databáze?
Podívejte se tam do tabulky users a profil si případně odblokujte, případně změňte heslo.
PS uživatelé, kteří jsou jen registered to do administrace nepustí
Kdy to spadlo při té obnově?
Dostanete se do databáze?
Podívejte se tam do tabulky users a profil si případně odblokujte, případně změňte heslo.
PS uživatelé, kteří jsou jen registered to do administrace nepustí
02. led 2018 12:25 #133648
Odpověď od zpetr
Zkušený uživatel
pri obnově přes akebu je možnost zadat uživatele a heslo, pokud máte v heslech "nejasno" zadejte tam nové údaje.
Pokud jste si jistý alespoň uživatelem zkoušel jste obnovu hesla přes běžné funke joomly? Pokud tedy jste to před tímto nezakázal ;o)
Ale obnova je jistota a za chvilku.
Pokud jste si jistý alespoň uživatelem zkoušel jste obnovu hesla přes běžné funke joomly? Pokud tedy jste to před tímto nezakázal ;o)
Ale obnova je jistota a za chvilku.
Poděkovali: František Ohlidal
02. led 2018 16:10 #133654
Odpověď od František Ohlidal
Pokročilý uživatel
..jak jsem nakonec zjistil byla to náhoda. Provider dělal na serveru 1.ledna údržbu .. nakonec jsem to opravil tímto .. uredni-deska.g6.cz/download/category/5-utility.html
02. led 2018 16:24 #133656
Pokročilý uživatel
.. dobrý den. Mám ten kód vložit do template.css anebo celý ten soubor vložit sem do fóra.?
02. led 2018 16:44 #133657
Pokročilý uživatel
..tak teď by se měl zobrazovat template.css s tím vloženým kódem na konci sciptu ale na
www.proksova.cz/index.php/sluzby/blog-post
není patrná žádná změna. A ještě možná by stálo za prosbu :) podobným způsobem nějak upravit i velikost písem ve štítcích..
02. led 2018 16:45 - 02. led 2018 16:48 #133658
Pokročilý uživatel
..tak teď by se měl zobrazovat template.css s tím vloženým kódem na konci sciptu ale na
www.proksova.cz/index.php/sluzby/blog-post
není patrná žádná změna. A ještě možná by stálo za prosbu :) podobným způsobem nějak upravit i velikost písem ve štítcích..
Omylem duplicitně.
Omylem duplicitně.