Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Zoznam webov
17. lis 2017 18:10 #133048
Zdravím. Mám možno banalny problém, ale neviem si rady.
Chcela by som na webe vytvoriť zoznam zaujímavých web stránok v kategóriach. Niečo na tento spôsob, ako je na tejto stránke: www.treking.cz/sluzby/partneri.htm
Neviem prísť nato, ako to spraviť. Ďakujem za pomoc.
Chcela by som na webe vytvoriť zoznam zaujímavých web stránok v kategóriach. Niečo na tento spôsob, ako je na tejto stránke: www.treking.cz/sluzby/partneri.htm
Neviem prísť nato, ako to spraviť. Ďakujem za pomoc.
17. lis 2017 18:14 - 17. lis 2017 18:15 #133049
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
Odpověď od Cufe
Admin
Vytvořte kategorii a do ní ukládejte články. V článcích budete mít texty s weby (ad Váš vzor). Vytvoříte menu položku článk v kategorii formou blogu, jako kategorii nastavíte tu s články.
Joomla úřední deska | IVT služby - IT služby, webové stránky v Joomla!, online marketing | Joomla je best! Zveřejni svůj problém, pokud ho vyřešíš sám, jsi best!
17. lis 2017 18:50 #133050
Odpověď od Martina Tornyaiová
Uživatel
No to by šlo, ale potom sa mi tá kategória bude zobrazovať aj v menu "články". A to nechcem.
17. lis 2017 20:14 #133052
Odpověď od Cufe
Admin
Nerozumím, co vám na tom vadí, jak jinak chcete zobrazit výstup na stránce, než že na obsah stránky vytvoříte menu položku a ta se nějak jmenuje a pokud není hlavní stránkou, tak má i pokračování url za prvním lomítkem.
18. lis 2017 11:06 #133058
Odpověď od Martina Tornyaiová
Uživatel
No áno chcem dať vytvoriť položku v menu, ktorá sa bude volať "odkazy" napr. Ale mám v menu aj "články" a je to zoznam kategórií článkov. Takže ak ten zoznam vytvorím ako článok a vytvorím kategóriu, budú tie odkazy aj v menu články medzi všetkými článkami, ktoré mám na stránke.
18. lis 2017 11:51 #133061
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Tak si upravte členění v kategoriích nebo typ položky menu, nikdo vás nenutí dávat to tam, kam nechcete.
Nebo použijte komponentu Odkazy, momentálně již není standardní součástí Joomly, ale je nadále rozvíjena o udržována extensions.joomla.org/extensions/extensi...extensions/weblinks/
Nebo použijte komponentu Odkazy, momentálně již není standardní součástí Joomly, ale je nadále rozvíjena o udržována extensions.joomla.org/extensions/extensi...extensions/weblinks/
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Poděkovali: Martina Tornyaiová