Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
GDPR v ČR od 25. 5. 2018. Jak se připravujete?
18. dub 2018 13:42 #135186
Odpověď od Milan
Pokročilý uživatel
Přeji pěkný den,
nainstaloval a odzkoušel jsem www.joomlart.com/blog/joomla-extensions/...nsion-alpha-released a vše vypadá dobře.
Jen bych se chtěl zeptat zda stačí u neregistrovaných klientů při vyplnění formuláře podmíněný souhlas se zpracováním údajů ve kterém je vyrozuměním že se data uchovávají 1 rok a pak jsou automaticky smazána.
Děkuji Milan
nainstaloval a odzkoušel jsem www.joomlart.com/blog/joomla-extensions/...nsion-alpha-released a vše vypadá dobře.
Jen bych se chtěl zeptat zda stačí u neregistrovaných klientů při vyplnění formuláře podmíněný souhlas se zpracováním údajů ve kterém je vyrozuměním že se data uchovávají 1 rok a pak jsou automaticky smazána.
Děkuji Milan
22. dub 2018 17:34 #135262
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
Odpověď od Rudolf
Joomla Expert
to milde:
To je snad otázka na právníka a ne na joomla
To je snad otázka na právníka a ne na joomla
MiniJoomla! - www.minijoomla.org - eshop s rozšířením Joomla/VM
Email Manager - aplikace na správu šablon emailů pro VirtueMart
Easy Feeder - aplikace na generování XML/CSV feedů a napojení na ERP pro VM
PragueClassicconcert - portál pro prodej vstupenek na systému Joomla
22. dub 2018 23:08 #135269
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
mimochodem, je již beta -
member.joomlart.com/downloads/joomlart/f...oomla-gdpr-component
23. dub 2018 14:51 #135283
Odpověď od Milan
Pokročilý uživatel
Přeji pěkný den, asi jsem se špatně vyjádřil. Spíš bych se tedy zeptal jak řešíte na www stránkách sběr dat z formulářů bez registrace, (jméno, telefon a email, IP). Někde jsem četl, že toto není systematické zpracovávání dat a na to se gdpr nevztahuje, tomu se mi nechce věřit.
Děkuji Milan
Děkuji Milan
23. dub 2018 14:57 #135284
--- -- -
Odpověď od MaK.
Zkušený uživatel
Co přesně znamená „sběr dat z formulářů bez registrace”? Za jakým účelem?
Řekl bych, že jakýkoliv případ, kdy se dá identifikovat jednotlivec (např. jméno + příjmení + e-mail) je osobním údajem a nařízení o ochraně osobních údajů podléhá.
MaK.
Řekl bych, že jakýkoliv případ, kdy se dá identifikovat jednotlivec (např. jméno + příjmení + e-mail) je osobním údajem a nařízení o ochraně osobních údajů podléhá.
MaK.
--- -- -