Joomla 6.0
Dne 14. října 2025 bylo oficiálně vydáno Joomla 6.0 (kódové jméno Kuimarisha) společně s Joomla 5.4 (Kutegemea). Joomla 5.1 přinesla zabezpečené TUF aktualizace, ale s Joomla 5.4 / 6.0 přichází automatické aktualizace jádra, které budou probíhat bezpečně a bez nutnosti manuálního zásahu.
GDPR v ČR od 25. 5. 2018. Jak se připravujete?
Tzn. běžné newslettery (AcyMailing apod.) toto splňují, obsahují obvykle již odkaz pro odhlášení odběru.Pokud si zákazník od vás v minulosti něco koupil či objednal, nemusíte získávat jeho souhlas k zaslání další nabídky zboží nebo služeb. Jakmile však odpoví, že o takové obchodní sdělení nestojí, musíte zasílání nabídek na jeho adresu ukončit.
Tzn. běžné newslettery (AcyMailing apod.) toto splňují, obsahují obvykle již odkaz pro odhlášení odběru.
A teď mi někdo vysvětlete, proč většina webů teď posílá žádost o souhlas s posíláním dalších informací?
Protože jsme papežštější než papež?
MaK.
--- -- -
Emaily mohou posílat dál, jen v nich musí být unsubscribe
gdpr.uoou.cz/kdy-mohu-ziskavat-a-pouzivat-osobni-udaje/
--- -- -
gdpr.uoou.cz/kdy-mohu-ziskavat-a-pouzivat-osobni-udaje/
--- -- -
20 % je oprávněných a těm to rád potvrdím, 40 % posílá z neznalosti (jsem si jist, že jsem se u nich sám registroval a zasílání novinek chtěl, nemusejí znovu chtít souhlas), 40 % = čistokrevný spam, který se snaží nahnat nějaké legální kontakty.
Každopádně je to otravné velice. Jak to vidíte vy?
--- -- -
I když GDPR startuje už v pátek, myslím, že hodně lidí bude vše dohánět i dlouho po tomto termínu, tak se to může hodit
sites.google.com/site/jaknagdpr/
MaK.
--- -- -
Tohle mám načteno. Jen si nejsem jistý, jestli to memorandum připravovat, nebo to spláchnout v obchodních podmínkách.MaXoft napsal: Přihazuju další studnici informací, podle Yuhůa (jakpsatweb.cz) je to jeden z nej zdrojů.
I když GDPR startuje už v pátek, myslím, že hodně lidí bude vše dohánět i dlouho po tomto termínu, tak se to může hodit
sites.google.com/site/jaknagdpr/
MaK.
MaK.
--- -- -
Říší to taky někdo ?
stručně řečeno i tady viz. www.lupa.cz/clanky/gdpr-last-minute-a-co...-listu-se-souhlasem/
Nejnovější příspěvky