Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
HELP !!!
16. bře 2015 13:10 #120939
Hlavně si šablonu odkopírujte (lze to i přímo v administraci Joomly - Rozšíření - Správce šablon - Šablony - Protostar a pak tlačítko vytvořit kopii šablony) ať nemusíte s příštím upgrade řešit úpravy znovu.
Odpověď od Cony
Moderátor
No já ji vidím v pravém sloupci, vpravo od obrázku...Fojcik napsal: Ještě musím zjistit, jak upravit boční menu s jazyky, aby mi to neházelo tu nabídku jazyků dole pod obrázek.
Hlavně si šablonu odkopírujte (lze to i přímo v administraci Joomly - Rozšíření - Správce šablon - Šablony - Protostar a pak tlačítko vytvořit kopii šablony) ať nemusíte s příštím upgrade řešit úpravy znovu.
17. bře 2015 05:57 #120953
Odpověď od Stanislav
Uživatel
Jojo, já ji taky vidím. Ale když kliknu na vlaječku tak se mi pod obrázkem ukáže celé menu a to nechci. Chtěl bych tam hodit úvodní článek, bez toho menu.
17. bře 2015 11:15 #120956
Odpověď od Cony
Moderátor
Aha, to "menu" není seznam jazyků, ale seznam kategorií. Projděte si kompletně nastavení kategorií, článků a položke menu, některé budete mít pro "Všechny jazyky" místo pro konkrétní jazyk.
Poděkovali: Stanislav
17. bře 2015 12:20 #120959
Odpověď od Stanislav
Uživatel
Děkuji, ale bohužel nepomohlo. Kategorie, články i menu jsem nastavil podle jazyků a bohužel nepomohlo. Mám tady ještě menu: Main Menu a User Menu - tady jsou jazyky nastaveny na všechny jazyky. To jsem neupravoval, to je tam asi od počátku. A taky jsem zjistil, že když odejdu z těch webovek a pak tam z chvíli přijdu - tak je tam původní jazyk a ne jazyk český. Ještě jednou děkuji za rady a prosím, jestli Vás ještě něco nenapadne ....
17. bře 2015 13:20 #120960
Odpověď od Cony
Moderátor
Někde to máte špatně nastavené (zřejmě ve správci kategorií), protože obsah pro zobrazení se filtruje dle jazyku. To že se odkaz na kategorii zobrazuje znamená, že v ní není nastaven jazyk pro zobrazování (nepleťte si jazyk Angličtinu a kategorii, kterou máte pojmenovanou English, jsou to dvě rozdílné věci)Fojcik napsal: Kategorie, články i menu jsem nastavil podle jazyků a bohužel nepomohlo
Zřejmě jste si instaloval Joomlu s demo daty, co nepotřebujete nejlépe smažte.Fojcik napsal: Mám tady ještě menu: Main Menu a User Menu
To je v pořádku. Jazyk, který si uživatel zvolí se udržuje v rámci sezení. Pokud nezavřete prohlížeč, neukončíte sezení. Je to stejné jako kdyby jste se přihlásil, pak přešel na jiné stránky, a vrátil se zpět, také zůstanete přihlášen.Fojcik napsal: A taky jsem zjistil, že když odejdu z těch webovek a pak tam z chvíli přijdu - tak je tam původní jazyk a ne jazyk český.
17. bře 2015 13:31 #120961
Odpověď od Stanislav
Uživatel
OK, budu zkoušet. Děkuji za pomoc. Zítra se ozvu.