Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Co pridava do kodu: a class="thumbnail zoomin"
25. srp 2014 16:19 - 25. srp 2014 16:19 #117552
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Ok.
Custom CSS - nejakej custom CSS soubor, do kteryho se zapisuji zmeny, aby se pri zmene template nemsuelo hlidat, co se kde zmenilo a prepisovat to znovu. Je to super vec. Kazdopadne to v nem je, ale nefunguje to. Az ted jsem si vsiml, protoze mne nechodi upozorneni na email, ze na RT foru jeden borec odpovedel. Strcil jsem to do custom css a jede to. Je to skoro jako to tvoje, ale o neco jiny.
Custom CSS - nejakej custom CSS soubor, do kteryho se zapisuji zmeny, aby se pri zmene template nemsuelo hlidat, co se kde zmenilo a prepisovat to znovu. Je to super vec. Kazdopadne to v nem je, ale nefunguje to. Az ted jsem si vsiml, protoze mne nechodi upozorneni na email, ze na RT foru jeden borec odpovedel. Strcil jsem to do custom css a jede to. Je to skoro jako to tvoje, ale o neco jiny.
Code:
.thumbnail {
display: inline-block;
}
25. srp 2014 16:54 #117553
Odpověď od Cony
Moderátor
No ono je to dokonce úplně jak to moje na odřádkování ani na středníku tady nezáleží. Jen před tím ten custom soubor nebyl nahrávaný, teď už je...
25. srp 2014 16:57 #117554
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Stredniky nepoznam:)
Nahravany byl na 100%. Ten soubor tam mam uz asi 2 roky a vkladal jsem to do nej hned po tom, co jsem to tady nasel. Takze bud zalezi na strednicich a odradkovani nebo nevim.
Nahravany byl na 100%. Ten soubor tam mam uz asi 2 roky a vkladal jsem to do nej hned po tom, co jsem to tady nasel. Takze bud zalezi na strednicich a odradkovani nebo nevim.