Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Upload fotografií
07. čvc 2014 09:04 #116929
Ahoj, potřeboval bych poradit. Jsem v Joomle celkem začátečník a potřeboval bych nějaký modul, který umí nahrávat více fotek najednou na frontendu. Zkoušel jsem Simple File Upload, ale ten má problém s pomlčkou v názvu souboru. Mělo by to být co nejjednodušší na obsluhu. A nebo pokud někdo víte jak upravit ten Sipmle File Upload tak, aby mi bral i pomlčky, tak by to bylo zcela ideální. Díky moc za rady!
Hezký den
Boris008
Hezký den
Boris008
08. čvc 2014 10:48 #116939
Odpověď od Martin Buron
Uživatel
A nebo nevíte alespoň jestli se dá nějak upravit ten Simple File Upload tak, aby bral ty pomlčky? Díky
09. čvc 2014 07:59 #116969
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
Odpověď od David
Nováček
Nevím, k čemu to má sloužit, ale JCE umí taky hromadný upload fotografií.
www.joomlacontenteditor.net/
www.joomlista.cz - blog o CMS Joomla!
www.joomlaskoleni.cz - Joomla! školení
www.grapharts.cz/
www.grapharts.cz/cs/hosting - Hosting pro Joomla!
09. čvc 2014 08:03 #116970
Odpověď od Martin Buron
Uživatel
Právě že by to mělo být čistě na nahrání fotografií jako nepřihlášený uživatel. Dále by fotka byla nahrána do galerie přes PhocaGallery a tím zvěřejněna. Ale už jsem to snad nějak upravil, aby to bralo ty pomlčky. Přesto díky.
09. čvc 2014 14:04 - 09. čvc 2014 14:05 #116976
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Phoca Gallery snad umožňuje hromadné nahrávání, ne? Tak na co ještě tohle. Jen si přiděláváte práci... Navíc pro nepřihlášené, ... dejte odkaz na stránky a já vás z těch nápadů vyléčím za pár minut....Boris008 napsal: Právě že by to mělo být čistě na nahrání fotografií jako nepřihlášený uživatel. Dále by fotka byla nahrána do galerie přes PhocaGallery a tím zvěřejněna.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
09. čvc 2014 14:26 #116979
Odpověď od Martin Buron
Uživatel
Takové jsou bohužel požadavky.. Mám to tedy brát jako potenciální hrozbu i přesto, že je tam ověření Captcha kódem a limit na počet a velikost obrázků?