Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Prosím o radu, nedostanu se do administrace
27. srp 2013 17:33 #110369
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
A na co je mám přejmenovat? Co by mělo být výsledkem? Děkuji za vysvětlení. Sláva
27. srp 2013 17:43 #110370
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Bavíme se stále o tom samém o souborech .htaccess a .htpasswd. Ty vám totiž blokují (chrání) přístup do administrace...
Poděkovali: Jan Kedvis
27. srp 2013 18:01 - 27. srp 2013 18:02 #110371
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Já chápu, ale nevím proč je jen přejmenovat a ne třeba smazat? Copak je pak zase přejmenuji zpět (na původní název) potom co třeba změnim(nahradím) heslo v doplňku? Nebo tyto soubory vytvoří doplňek sám znovu? Tedy pokud se do přihlášení do administrace takto dostanu a vše bude fungovat. Díky za rady.
27. srp 2013 18:49 #110372
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Děkuji povedlo se. A jak to teď mohu dát dopořádku? Už jsem i přímo v administraci. Tato moje otázka souvisí s mojí předchozí otázkou. Děkuji.
27. srp 2013 19:06 #110373
Odpověď od Bong
Moderátor
Přejmenovat, protože nevím, zda je nebudete potřebovat. Pokud je nepotřebujete, můžete je smazat. Komponeta, která je vytvořila je vytvoří znovu pokud půjdete do jejího nastavení a zadáte si tam nové heslo atd.
27. srp 2013 19:31 #110374
Odpověď od Jan Kedvis
Zkušený uživatel
Kromě hesla bych je neměl k ničemu potřebovat a když si je ta komponenta vytvoří znova, tak je to OK. Ještě malou otázku. Tento postup by platil i pro jiné doplňky sloužící k "ochraně webu" a to ve stejném adresáři (např. používám i jinde rs firewall). Co se do těchto soborů zapisuje? Ještě jednou děkuji za vyřešení problému