Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rozšíření pro členství či předplatné
07. čvn 2013 16:54 #108358
Dobrý den, chci si koupit pro svůj web rozšíření do Joomly pro správu členství či předplatného. Chtěl bych prodávat své programy a v budoucnu další služby atp.
Které rozšíření byste mi doporučili? Které je podle Vás nejlepší? Account Expiration Control , JEXTN Membership , Membership Pro , OSE Membership , PayPlans , RSMembership! ?
Nezáleží na ceně. Rozšíření bych do budoucna použil i na další své projekty. Díky!
Které rozšíření byste mi doporučili? Které je podle Vás nejlepší? Account Expiration Control , JEXTN Membership , Membership Pro , OSE Membership , PayPlans , RSMembership! ?
Nezáleží na ceně. Rozšíření bych do budoucna použil i na další své projekty. Díky!
07. čvn 2013 17:32 #108359
Odpověď od Cony
Moderátor
Ještě jste zapoměl na Akeeba Subscriptions. S ostatními zkušenosti nemám, ale u Akeeba se mi libí snadná rozšiřitelnost pluginy a velká dostupnost pluginů v základu.
Poděkovali: Jarmil
07. čvn 2013 17:46 #108360
Odpověď od Jarmil
Uživatel
Aha, tak to se omlouvám. Co byste mi tedy poradil? Podle toho co jste zmínil, tak tomuto velice rozumíte. A nejen podle toho. I Vaše velké množství příspěvků o tom svědčí.
Děkuji
Děkuji
07. čvn 2013 19:22 - 07. čvn 2013 19:23 #108365
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Za sebe muzu rict jedine PayPlans. Delal jsem s nim a tam proste neni vec, ktera by s tim nesla udelat. Pres 100 aplikaci mluvi samo za sebe. A to nemluvim o podpore ktera tam je na urovni jakou jsem jinde nezazil..
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
08. čvn 2013 00:26 #108369
Jak jsem psal, s ostatními rozšířeními tohoto druhu zkušenosti nemám, Akeeba jsem volil, protože je v základu zdarma, vývojář je jeden z top vývojářů pro Joomlu (nepletu-li se je i zapleten do vývoje jádra) a jeho další rozšíření (Akeeba Backup a Admin Tools) rád používám.
Pokud jsem procházel demo verze ostatních rozšíření (uvažoval jsem ještě o zmíněných PayPlans), tak Akeeba nemá tak přívětivé admin rozhraní, což je něco co jsem se rozhodl překousnout
Na konec Vám ale stejně nezbyde než si postupně jedno po druhém ty rozšíření vyzkoušet a udělat si výběr sám, každému vyhovuje trochu něco jiného a má trochu jiné potřeby a nároky.
Odpověď od Cony
Moderátor
To může svědčit o tom, že jsem velký spammerJarmil napsal: I Vaše velké množství příspěvků o tom svědčí.
Jak jsem psal, s ostatními rozšířeními tohoto druhu zkušenosti nemám, Akeeba jsem volil, protože je v základu zdarma, vývojář je jeden z top vývojářů pro Joomlu (nepletu-li se je i zapleten do vývoje jádra) a jeho další rozšíření (Akeeba Backup a Admin Tools) rád používám.
Pokud jsem procházel demo verze ostatních rozšíření (uvažoval jsem ještě o zmíněných PayPlans), tak Akeeba nemá tak přívětivé admin rozhraní, což je něco co jsem se rozhodl překousnout
Na konec Vám ale stejně nezbyde než si postupně jedno po druhém ty rozšíření vyzkoušet a udělat si výběr sám, každému vyhovuje trochu něco jiného a má trochu jiné potřeby a nároky.
08. čvn 2013 07:18 #108371
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
mam zkusenost s RS a s OSE
osobne mam velice rad veci od RS, prijdou mi intuitivni a nastaveni je tak hrackou
s OSE jsem se dlouze trapil, nez jsem jej pochopil
osobne mam velice rad veci od RS, prijdou mi intuitivni a nastaveni je tak hrackou
s OSE jsem se dlouze trapil, nez jsem jej pochopil
Joomla! pro každého