Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Hodnocení Joomla stránek
18. kvě 2006 01:36 #7868
Napoleonika - Neoficiální portal napoleonského reenactmentu
(Joomla!1.0.13CZ, Joomfish!, phpBB for Joomla, zOOm, Quizzz)
Odpověď od Jiri
Uživatel
napad je spravny a na miste! opravdu to nemusi na prvni pohled nijak souviset, s trochou uprav a spravnym prekladem muze neco hotoveho uplne perfektne poslouzit. pokud nadseni vydrzi jeste necely mesic tak se pak rad aktivneji pripojim
Napoleonika - Neoficiální portal napoleonského reenactmentu
(Joomla!1.0.13CZ, Joomfish!, phpBB for Joomla, zOOm, Quizzz)
18. kvě 2006 12:07 #7879
www.boomtv.cz - Joomla! 1.5.20 na serveru v safe-on
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
DatsoGallery má češtinu provedenou velice dobře, takže veškerá úprava překladu by spočívala v záměně fotografie=>web a ostatní vlastně zůstane.
18. kvě 2006 12:14 #7881
Nachystejte uzenáèe ... na snídani jsem zpátky.
Odpověď od Cassper
Začátečník
Zkusim se na to o víkendu podívat jestli by tahle galerie teda šla (zatím ji neznám) a dám vědět.
Osobně se mi nejvíc líbí ten systém ve kterym je dělaný extensions.joomla.org ale přece jen $99 není jen tak
Příspěvek editován: cassper, v: 18/05/2006 12:19
Osobně se mi nejvíc líbí ten systém ve kterym je dělaný extensions.joomla.org ale přece jen $99 není jen tak
Příspěvek editován: cassper, v: 18/05/2006 12:19
Nachystejte uzenáèe ... na snídani jsem zpátky.
18. kvě 2006 13:16 #7892
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
Galerii mám nainstalovanou na
web.mates.cz
s poslední aktualizací a opravenou češtinou, šetři čas a klidně si ji prohlédni. Sice v ní moc obrázků není, ale na tom se pracuje, stejně jako na převodu obsahu z původního PostNuke do poslední stabilní veze Joomla! ;-)
18. kvě 2006 13:22 #7894
Odpověď od Marti Hájek
Uživatel
extensions.joomla.org jsem taky okukoval, ale nakonec jsem měl obavu, aby nevznikl nějaký problém s autorskými právy, něco jako 99usd za každou instalaci a tak podobně. Potřeboval jsem pro jeden obchodní projekt podobný systém k inzertní nabídce automobilů. Nakonec jsem nalezl perfektní řešení v podobě Noah Classifieds. Už to mám komplet rozchozené a přeložený FrontEnd. Předpokládám, že po dokončení češtiny ji sem pošlu ke zveřejnění. Můžeš juknout na
auta.mojeobchody.cz
Příspěvek editován: matescz, v: 18/05/2006 13:25
Příspěvek editován: matescz, v: 18/05/2006 13:25
18. kvě 2006 13:27 #7897
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla
Odpověď od Karel Neugebauer - itx.cz
Nováček
Ja pro nejsem, ja nemam rad kritiku Ono totiz kritizovat umi kazdy a ruku na srdce kdo z nas dopiplava stranky do absolutna. Asi nikdo (taky zalezi na cene zejo)
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla