Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Katalog joomla profíků ?
13. srp 2007 18:26 #22507
Odpověď od Pavel Kolář
Uživatel
pro příklad kdo by mohl v katalogu najít co hledá -
www.joomlaportal.cz/index.php?option=com...22491&catid=29#22491
a mnoho dalších tohle není jediná diskuze kde se o joomle mluví, jen jsem si myslel, že by to pomohlo ......
a mnoho dalších tohle není jediná diskuze kde se o joomle mluví, jen jsem si myslel, že by to pomohlo ......
13. srp 2007 20:36 #22512
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla
Odpověď od Karel Neugebauer - itx.cz
Nováček
V této době vzniká portál skupiny profesionálů, kteří řeší vše okolo CMS Joomla. Jakmile bude hotový, určitě se o tom dozvíte.
Já osobně bych asi podobné výzvy na web nedával, protože se ozve skupina lidí, u které člověk nikdy nemá jistotu jestli to co prezentují opravdu udělali. Nejlépe je se selektivně obracet na vybrané lidi/firmy. Např. já osobně bych ad A zkusil ty co pravidelně a profesionálně pomáhají na fóru se složitějšími problémy. ad B bych určitě oslovil lidi co píšou články o Joomla (nejenom) pro tento web, dále ty co se o Joomlaportal starají, popřípadě autory komponent nebo šablon (postačí mrknou třeba v překladech jména autorů). Pokud jsou tito lidé zaneprázdnění (což se docela často stává), minimálně Vás odkážou na někoho, kdo v tomto oboru pracuje na určité úrovni.
Příspěvek editován: XarlieN, v: 13/08/2007 20:39
Já osobně bych asi podobné výzvy na web nedával, protože se ozve skupina lidí, u které člověk nikdy nemá jistotu jestli to co prezentují opravdu udělali. Nejlépe je se selektivně obracet na vybrané lidi/firmy. Např. já osobně bych ad A zkusil ty co pravidelně a profesionálně pomáhají na fóru se složitějšími problémy. ad B bych určitě oslovil lidi co píšou články o Joomla (nejenom) pro tento web, dále ty co se o Joomlaportal starají, popřípadě autory komponent nebo šablon (postačí mrknou třeba v překladech jména autorů). Pokud jsou tito lidé zaneprázdnění (což se docela často stává), minimálně Vás odkážou na někoho, kdo v tomto oboru pracuje na určité úrovni.
Příspěvek editován: XarlieN, v: 13/08/2007 20:39
itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla
13. srp 2007 20:49 #22513
Odpověď od Linelabcz
Admin
XarlieN napsal:
honzag napsal:
Co Joomlaportál.cz? Redirect na portál skupiny profesionálů?:blink:
V této době vzniká portál skupiny profesionálů, kteří řeší vše okolo CMS Joomla. Jakmile bude hotový, určitě se o tom dozvíte.
honzag napsal:
PS: Vyhrožoval jsem, že můj příspěvek do téhle diskuze s číslem 3000 bude poslední. Těšíte se?
Co Joomlaportál.cz? Redirect na portál skupiny profesionálů?:blink:
13. srp 2007 21:03 #22514
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
Odpověď od HonzaG
Moderátor
No neutíkal bych od tématu. Pánové a dámy, ozval se mi zatím jediný z Vás Nepočítám kolegy, se kterými již spolupracujeme.
Ještě někdo tvoří weby, nové komponnety, originální šablony? Nebo všichni další "profesionálové" upravují jen existující věci?
HonzaG
Ještě někdo tvoří weby, nové komponnety, originální šablony? Nebo všichni další "profesionálové" upravují jen existující věci?
HonzaG
::: Nejsem tak bohatý, abych kupoval levné věci... :::
14. srp 2007 08:47 #22528
www.mach4.cz - vše o Media Center PC (Home Theater PC)
www.htpc-shop.cz - specializovaný eshop zaměøující se na HTPC, neboli Media Center PC
www.android-google.cz - vše o novém OS pro telefony Google Android
Odpověď od Petr Mišák
Uživatel
I když sem do joomla světu už nějakou tu ruku k dílu přiložil a i nadále přikládat budu, zatím profík nejsem, ale až budu ozvu se
www.mach4.cz - vše o Media Center PC (Home Theater PC)
www.htpc-shop.cz - specializovaný eshop zaměøující se na HTPC, neboli Media Center PC
www.android-google.cz - vše o novém OS pro telefony Google Android
25. srp 2007 22:50 #23005
Mùj hlavní joomla web www.ihd.cz
Odpověď od dandyy
Uživatel
Že jsem tak smělý - kolik se tak asi platí za vytvoření šablony? takové té běžné, pro člověka, který nemění rozhodnutí o vzhledu každým okamžikem.
edit: kde se dá najít kompletní ceník.. kohokoliv
Příspěvek editován: Dandyy, v: 25/08/2007 22:54
edit: kde se dá najít kompletní ceník.. kohokoliv
Příspěvek editován: Dandyy, v: 25/08/2007 22:54
Mùj hlavní joomla web www.ihd.cz