Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Dva nadpisy na úvodní stránce.

07. lis 2012 15:01 #99600
Dva nadpisy na úvodní stránce. od Johnny
Uživatel
Mám takový problém, začínám s Joomlou a při instalaci na localhostu se mi to nestalo, ale při instalaci na webhosting u wedosu tak mám dva nadpisy na úvodní stránce, vždy mám nadpis Home a pod ním nadpis článku. Nevíte jak to vyřešit?

Obrázek zde

07. lis 2012 15:06 - 07. lis 2012 15:08 #99602
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
To Home je nazev polozky menu. V polozce menu si to muzete zneverejnit/zneverejnit.
Vitejte na strance je titulek clanku, opet lze nastavit zda ma nebo nema byt viditelny

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

13. lis 2012 21:25 #99900
Odpověď od Don Benito
Uživatel
tiez s tym mam trocha problem..v nastaveni menu si sice viem nastavit ze sa mi ma zobrazovat titulok stranky, ale v momente ked si kliknem na clanok v danom menu, tak tam mam H1 nadpis hned dvakrat...no za to by ma stryko google nepochvalil

13. lis 2012 22:50 #99907
Odpověď od Bong
Moderátor
To jako chcete říci, že máte jeden nadpis na stránce 2x?

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

14. lis 2012 08:56 #99910
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
To spis bude 1x zobrazeny Titulek okna prohlizece a 1x zobrazeny Titulek clanku, ktere jsou pravdepodobne stejne. :whistle:

Ale odkaz na stranku by pohohl.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

14. lis 2012 13:25 #99924
Odpověď od Don Benito
Uživatel
pracujem na tom, ale zatial sa mi nezadarilo

2012.impkontakt.cz/nytovaci-matice/matice-otevrene-plocha-hlava

ide o to ze ked sa klikne v lavom menu na Matice otevřené, plochá hlava tak je to OK, tam my byt ten nadpis...ale ked uz si rozkliknem produkt zo zoznamu, tak uz potrebujem rovno nadpis ktory patri k clanku

2012.impkontakt.cz/nytovaci-matice/matic...a-hlava/48-fh-ihb-uk