Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Obnoveni webu ze zalohy
07. lis 2012 00:26 #99576
TRANSTO CLS - www.transtocls.com - Přeposílaní zásilek z UK
FIRMA V UK - www.firmavuk.com - Můj život, postřehy a podnikání nejen za "malou louží" – Velká Británie
Zdravim vsechny,
a zaroven prosim o radu.
Udelal jsem to, co jsem si myslel, ze se mi nikdy nestane. Smazal jsem si web :ohmy: .... nedopatrenim, ale smazal. Zalohu mam, ale nemohu ji rozchodit.
Procetl jsem si tady na foru kde co, hodne jsem se priucil, ale v tomto pripade mi to moc nepomaha
Zalohu nahravam a mazu, pouzivam kickstarter... zkousel jsem to i bez nej ... ale nic. Vzdy ten samy vysledek... nic
Asi to uplne vzdam a provedu uplne novou instalaci, jen se chci zeptat, jestli v te moji zaloze... nekde... mohu najit texty, ktere byly na tom webu. Jde mi hlavne o ty texty. Ten web nebyl nijak moc rozsahly, takze nova instalace by mi az tak nevadila.
Dekuji za jakoukoliv radu ... navedeni ...
a zaroven prosim o radu.
Udelal jsem to, co jsem si myslel, ze se mi nikdy nestane. Smazal jsem si web :ohmy: .... nedopatrenim, ale smazal. Zalohu mam, ale nemohu ji rozchodit.
Procetl jsem si tady na foru kde co, hodne jsem se priucil, ale v tomto pripade mi to moc nepomaha
Zalohu nahravam a mazu, pouzivam kickstarter... zkousel jsem to i bez nej ... ale nic. Vzdy ten samy vysledek... nic
Asi to uplne vzdam a provedu uplne novou instalaci, jen se chci zeptat, jestli v te moji zaloze... nekde... mohu najit texty, ktere byly na tom webu. Jde mi hlavne o ty texty. Ten web nebyl nijak moc rozsahly, takze nova instalace by mi az tak nevadila.
Dekuji za jakoukoliv radu ... navedeni ...
FIRMA V UK - www.firmavuk.com - Můj život, postřehy a podnikání nejen za "malou louží" – Velká Británie
07. lis 2012 02:19 #99577
Odpověď od Cony
Moderátor
A v jakém formátu tu zálohu máte - Akeeba, MySQL dump? A nemá Váš hosting zálohy? Pokud ano pravděpodobně budete schopný web obnovit jedním kliknutím v administraci hostingu, nebo kontaktováním jejich podpory.
07. lis 2012 17:36 #99616
Odpověď od CLS
Uživatel
Dekuji za pomoc, ale hosting mi zalohu neudela, protoze pry ji uz nemaji. Ja uz to nekolikrat prehral a mazal, takze jsem v tom udelal tak akorat bor*el.
Nicmene jeste jednou dekuji za pomoc.
Zalohu jsem si stahl pres ftp manualne.
Chci se ale preci jen zeptat, jestli nekdo nevi (protoze ja to nevim), kde bych mohl v zaloze najit ty texty, ktere byly publikovane na webu. Pokud samozrejme takova moznost je.
Dekuji mnohokrat.
Nicmene jeste jednou dekuji za pomoc.
Zalohu jsem si stahl pres ftp manualne.
Chci se ale preci jen zeptat, jestli nekdo nevi (protoze ja to nevim), kde bych mohl v zaloze najit ty texty, ktere byly publikovane na webu. Pokud samozrejme takova moznost je.
Dekuji mnohokrat.
07. lis 2012 17:45 - 07. lis 2012 17:48 #99617
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
Odpověď od Robert
Nováček
jsou (byly) v databázi v tabulce xxx_contentkde bych mohl v zaloze najit ty texty, ktere byly publikovane na webu.
07. lis 2012 17:50 #99618
Odpověď od Robert
Nováček
"xxx" je předpona tabulek v databázi
07. lis 2012 17:56 #99620
Odpověď od CLS
Uživatel
Dekuji, jdu na to kouknout