Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
migrace z 1.7.3 na 2.5.6
23. čvc 2012 00:18 #95815
Odpověď od Martin
Začátečník
hmmm, tak jsem to tam nahrnul cele (bez instalation), vsechno je vsude zelene a aktualni.
Cache bohuzel pres administraci smazat nejde - opet chyba 500 ... - da se to jeste nekde jinde?
nevim jestli se vratit k zaloze a cele to zkusit znovu, nebo jestli je problem na hostingu ...
Cache bohuzel pres administraci smazat nejde - opet chyba 500 ... - da se to jeste nekde jinde?
nevim jestli se vratit k zaloze a cele to zkusit znovu, nebo jestli je problem na hostingu ...
23. čvc 2012 00:41 #95816
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Cache lze smazat ve složce Cache...
"Nahrnul celé", to je opět nakopíroval soubor po souboru přes FTP? No zkuste soubory porovnat s originály (compare, synchonizace,...), třeba uvidíte rozdíl, či chybu...
"Nahrnul celé", to je opět nakopíroval soubor po souboru přes FTP? No zkuste soubory porovnat s originály (compare, synchonizace,...), třeba uvidíte rozdíl, či chybu...
23. čvc 2012 12:01 #95819
Odpověď od Martin
Začátečník
tak jsem se vratil zpet k zaloze. Bohuzel instalace komponent pres web nejde Pokousim se neco dostat ze supportu, ale moc nekomunikuji
V Extension Manager: Update vidim moznost update na verzi 2.5.6
ostatni update co tam byly se mi podarilo nasadit. Myslite, ze mam zkusit i tuto variantu upgrade?
diky
V Extension Manager: Update vidim moznost update na verzi 2.5.6
ostatni update co tam byly se mi podarilo nasadit. Myslite, ze mam zkusit i tuto variantu upgrade?
diky
23. čvc 2012 13:21 #95820
Odpověď od Martin
Začátečník
UPDATE: instalace komponent konecne funguji - > bylo zakazano cachovani...
otazka je zda nyni tedy updatovat pres "Extension Manager: Update" ?
otazka je zda nyni tedy updatovat pres "Extension Manager: Update" ?
23. čvc 2012 17:20 #95824
Odpověď od Bong
Moderátor
Použijte co vám nabízí sama Joomla, to bývá nejjístější a nejrychlejší.
24. čvc 2012 10:24 #95846
Odpověď od Martin
Začátečník
tak bohuzel ani druhy pokus neprosel po upgrade pres "Extension Manager: Update" stejny stav jako drive - frontend nefunkcni a nektere nabidky (glob.nastaveni atd) take nepristupne - > chyba 500
Hosting trochu sachoval s pravama, ale jak je videt, tak to nepomohlo ..
Hosting trochu sachoval s pravama, ale jak je videt, tak to nepomohlo ..