Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Idea Odstranění ikonky úpravy článku
14. čvn 2012 15:23 #94636
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
Pochopitelně to s tím souvisí, ale pokud by se přihlásil i na on-line webu jako admin, tak je uvidí taky..
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
14. čvn 2012 16:01 #94640
Odpověď od Gorky
Návštěvník
Zdravím Vás,
ano, v editaci článku - možnosti článku jsem vypl co jsem mohl (zobrazení tisku atd)..ale stále se zobrazuje...Váš nápad mě taky napadl, a tak jsem zkusil na jiných počítačích, ale všude se zobrazuje..zvláštní
ano, v editaci článku - možnosti článku jsem vypl co jsem mohl (zobrazení tisku atd)..ale stále se zobrazuje...Váš nápad mě taky napadl, a tak jsem zkusil na jiných počítačích, ale všude se zobrazuje..zvláštní
14. čvn 2012 16:09 #94641
Odpověď od Gorky
Návštěvník
Ano moc děkuji....bylo to tím, tuto variantu jsem zkoušel jako první, ale asi tam byli cookies...ale v tom nevím...každopádně velká chyba mezi židlí a klávesnicí)))))))))))))Moc děkuji.
Přeji krásný den a ať se daří.
David.
Přeji krásný den a ať se daří.
David.