Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ItemID v SEO odkazech
14. čvn 2012 14:20 #94633
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
A tu příponu jste doplnil do Komponenty - Joomsef - Nastavení - Základní nastavení - "Přípona souboru"? Samozřejmě je pak nutné v globálním nastavení v Nastavení SEO mít deaktivované přidání přípony. Jinak po instalaci Joomsef se generuje htaccess soubor, který by měl v základu fungovat.
Samozřejmě po dopsání přípony souboru je vhodné ve správě url promazat všechny generované url aby se načetly nové včetně přípony. Takto jste to provedl?
Samozřejmě po dopsání přípony souboru je vhodné ve správě url promazat všechny generované url aby se načetly nové včetně přípony. Takto jste to provedl?
18. čvn 2012 08:35 #94727
Odpověď od Gucky
Začátečník
Aha to bude ten problém.
Nastavený to samozřejmě mám a že má být vypnuto přidání přípony v Globálním nastavení jse msi přečetl u napovědy k té položce v JoomSEF nastavení.
Ale nikde jsem nenašel ten .htaccess co to mělo vytvořit, rozhodně to nepřepsalo ani nic nedodalo do .htaccess co je v root u webu.
Nastavený to samozřejmě mám a že má být vypnuto přidání přípony v Globálním nastavení jse msi přečetl u napovědy k té položce v JoomSEF nastavení.
Ale nikde jsem nenašel ten .htaccess co to mělo vytvořit, rozhodně to nepřepsalo ani nic nedodalo do .htaccess co je v root u webu.
18. čvn 2012 11:29 #94731
Odpověď od hrackar
Pokročilý uživatel
Dobrý den,
ten htaccess by měl být vygenerován v root složce a případně pokud nešlo Joomsefu zapisovat tak Vám ho poskytl na konci instalace. Každopdáně zkoušel jste nastavit tu příponu v joomsefu a potom ve správci url smazat staré url aby se mohly vytvořit nové?
ten htaccess by měl být vygenerován v root složce a případně pokud nešlo Joomsefu zapisovat tak Vám ho poskytl na konci instalace. Každopdáně zkoušel jste nastavit tu příponu v joomsefu a potom ve správci url smazat staré url aby se mohly vytvořit nové?
10. čvc 2012 09:00 #95440
Odpověď od Gucky
Začátečník
Tak jsem se k tomu zase po čase dostal a nakonec problém i vyřešil. Při instalaci Joomsef to chce vytvořit .htaccess, ale když už tam jeden je, tak ho to nepřepíše ani když k tomu má práva. Tak jsem stávající .htaccess odstranil a při opětovné instalaci to samo vytvořilo nový soubor .htaccess a s ním již vše funguje.