Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Možnosti zobrazení ikony tisku u čánků
17. kvě 2012 17:27 #93697
Odpověď od Petr Stejskal
Uživatel
Právě jsem to vyzkoušel i doma na localu. Mám úplně stejnou šablonu, stejně nainstalovaný web, jen obsah je jiný a doma to pracuje přesně tak jak má. Takže chyba bude někde na serveru s webem, který je mimochodem umístěn u mne v kanclu ale fakt netuším, kam se vrtnout.
17. kvě 2012 17:56 #93698
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
A nechybí pouze soubor obrázku ikonky ve filesystemu?
Ukažte web, rozpitváme víc.
Ukažte web, rozpitváme víc.
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
17. kvě 2012 18:02 #93699
Odpověď od Petr Stejskal
Uživatel
Soubor obrázku ikonky určitě nechybí. Já se budu muset bohužel nyní vzdálit a budu zde až zítra, ale adresa webu je
www.zamek.zamberk.cz
Zatím děkuji za pomoc
Zatím děkuji za pomoc
17. kvě 2012 18:12 - 17. kvě 2012 18:12 #93701
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
a zobrazení ikonek je nastaveno např. u kterého článku?
18. kvě 2012 08:30 #93711
Odpověď od Petr Stejskal
Uživatel
zatím jsem to zkoušel u článku Školní řád v horizontálním menu, nastavený to opravdu mám a stejně se tam ikonka neobjevuje.