Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Šablony pro Joomla! - nejlepší?
prontik napsal:
Artisteer :lol: Hromady problemu s sablonama vyzvracenyma z tohoto "programu"klucon napsal: Já osobně používám program Artisteer. bohužel placenej, šikovní si ho pořídí jinak, ale to nebudem řešit teď už na stránkách mám vlastní šablonu a nebýt nevalidních rozšíření od joomleague, tak mám asi validní stránky
bejvávalo teď to šlo lehce
Ja nemluvil o tom jak se s tim "programem" dela, ale jak se chovaji sablony z nej vyplivnute. Ono mit validni sablonu neni zdaleka vsechno.klucon napsal:
prontik napsal:
Artisteer :lol: Hromady problemu s sablonama vyzvracenyma z tohoto "programu"klucon napsal: Já osobně používám program Artisteer. bohužel placenej, šikovní si ho pořídí jinak, ale to nebudem řešit teď už na stránkách mám vlastní šablonu a nebýt nevalidních rozšíření od joomleague, tak mám asi validní stránky
bejvávalo teď to šlo lehce
Ale to je jedno, at si kazdy pouziva co chce.
Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.
konkretne?ned napsal: Já jsem si udělal jasno. Půjdu do Gavicka
Všechno řeší kulka ...
kvalita sablony je udesna jak po kodove strance, tak i po designove - vse na jedno brdo
ale pokud vam to vyhovuje, tak si pouzivejte brak, kdyz se vam libi
klidne pouzivejte i kradene programy, kdyz jste diky tomu za sikovneho hrdinu, ale tady s timto chovanim nepochodite, ale mozna na kamarady ve skolce dojem velkeho ajtaka udelate
Joomla! pro každého
ghost napsal: vy tomu rikate sikovni, ja tomu rikam vychcany - neco upiratit muze kazdy a je to otazka par sekund, ale kdyby takto fungovali vsichni, kdo by zaplatil vyvoj?
kvalita sablony je udesna jak po kodove strance, tak i po designove - vse na jedno brdo
ale pokud vam to vyhovuje, tak si pouzivejte brak, kdyz se vam libi
klidne pouzivejte i kradene programy, kdyz jste diky tomu za sikovneho hrdinu, ale tady s timto chovanim nepochodite, ale mozna na kamarady ve skolce dojem velkeho ajtaka udelate
abych tady nebyl veden jako pirát, já si zaplatil domácí verzi za 50$ ) uznávám, že s tou šikovností to nebyl příspěvek na vhodném místě...