Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Hlavní strana a počet článků

10. dub 2013 09:56 #106532
Odpověď od prontik
Zkušený uživatel
Miluju Artisteer, ty sablony co dela na to je radost pohledet. :unsure:
Code:
vasesablona/html/com_content/category/art_blog.php
zazalohujte si ''art_blog.php''

Najdete tam
Code:
if (isset($this->items[0])){ $this->item = &$this->items[0]; echo $this->loadTemplate('item'); }
a zmente na
Code:
<?php $leadingcount = 0; if (!empty($this->lead_items)){ foreach ($this->lead_items as &$item) { $this->item = &$item; echo $this->loadTemplate('item'); $leadingcount++; } } /* if (isset($this->items[0])){ $this->item = &$this->items[0]; echo $this->loadTemplate('item'); } */ ?>
Pak najdete jeste
Code:
if (isset($this->items[1])){ $this->item = &$this->items[1]; echo $this->loadTemplate('item'); }
a zmente na
Code:
<?php $introcount=(count($this->intro_items)); $counter=0; ?> <?php if (!empty($this->intro_items)) : ?> <?php foreach ($this->intro_items as $key => &$item) : ?> <?php $key= ($key-$leadingcount)+1; $rowcount=( ((int)$key-1) % (int) $this->columns) +1; $row = $counter / $this->columns ; if ($rowcount==1) : ?> <div class="items-row cols-<?php echo (int) $this->columns;?> <?php echo 'row-'.$row ; ?>"> <?php endif; ?> <div class="item column-<?php echo $rowcount;?><?php echo $item->state == 0 ? ' system-unpublished' : null; ?>"> <?php $this->item = &$item; echo $this->loadTemplate('item'); ?> </div> <?php $counter++; ?> <?php if (($rowcount == $this->columns) or ($counter ==$introcount)): ?> <span class="row-separator"></span> </div> <?php endif; ?> <?php endforeach; ?> <?php endif; ?>
Melo by to asi fungovat,

P.S. A stejne 90% sablon co jsou volne ke stazeni budou vzdy lepsi volbou nez tvorit neco v artisteeru.

Joomla je jako puzzle. Stačí vědět jak ty dílky k sobě poskládat.

10. dub 2013 10:41 #106534
Odpověď od Pepíno
Začátečník
tak jsem udělal tu úpravu, ale nic se nezměnilo, jen doufám, že jsem neudělal nějakou chybičku, opravdu v tomto jsem amatér. :(