Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vicejazyčný web
19. úno 2013 21:03 #104261
Ahojte,
tak už jsem vyzkoušela hodně návodů, které však byly naprosto bezúspěšné. Bylo mi doporučeno si nainstalovat joomfish, ale nějak si s tím nevím rady. Nemáte na něho nějaký návod, jak to tam všechno nastavit? Případně, znáte něco jednoduchého, jak si vytvořit vícejazyčný web - konkrétně mi jde o angličtinu, češtinu a němčinu.
Díky moc
tak už jsem vyzkoušela hodně návodů, které však byly naprosto bezúspěšné. Bylo mi doporučeno si nainstalovat joomfish, ale nějak si s tím nevím rady. Nemáte na něho nějaký návod, jak to tam všechno nastavit? Případně, znáte něco jednoduchého, jak si vytvořit vícejazyčný web - konkrétně mi jde o angličtinu, češtinu a němčinu.
Díky moc
19. úno 2013 21:17 - 19. úno 2013 21:19 #104264
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel
Zkušený uživatel
pro verzi Joomly 2.5 a vícejazyčný web nepotřebuje další rozšíření, viz např.:
nebo upřesněte co Vám nejde
nebo upřesněte co Vám nejde
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Poděkovali: Michaela
26. úno 2013 22:20 #104606
Odpověď od Michaela
Uživatel
Dibrý den,
děkuji Vám za video, je úžasný!
Jen mám ještě 1 problém. Nastavila jsem podle tohoto videa i češtinu, ale nezobrazuje se mi vlajka na webu... a vůbec netuším, co je špatně... čeština je nastavena stejným způsobem jako ostatní jazyky...
můj web
Děkuji
děkuji Vám za video, je úžasný!
Jen mám ještě 1 problém. Nastavila jsem podle tohoto videa i češtinu, ale nezobrazuje se mi vlajka na webu... a vůbec netuším, co je špatně... čeština je nastavena stejným způsobem jako ostatní jazyky...
můj web
Děkuji
26. úno 2013 22:23 #104607
Odpověď od Cony
Moderátor
Běžná chyba bývá nastavení u češtiny prefix obrázku na cs, správně má být cz.
Poděkovali: Michaela
26. úno 2013 23:30 - 26. úno 2013 23:30 #104608
Odpověď od Michaela
Uživatel
Děkuji... cz jsem tam měla nastavené, i přesto se mi vlajka neukazuje, teď už ani v nabídce, kde se předtím zobrazovala...
Mám nastaveno:
Titulek: Czech (CZ)
Title native: Czech
URL language code: cz
Image Prefix: cz
Language Tag: Cs-CZ
dále zveřejněno, povoleno
Je někde chyba?
Mám nastaveno:
Titulek: Czech (CZ)
Title native: Czech
URL language code: cz
Language Tag: Cs-CZ
dále zveřejněno, povoleno
Je někde chyba?
27. úno 2013 00:04 #104609
Odpověď od Cony
Moderátor
Titulek: Czech
Title native: Čeština
URL language code: cs
Language Tag: cs-CZ
Přístup: Public
V menu v administraci se ukáže u menu, které obsahuje výchozí stránku pro daný jazyk.
Správné nastavení jazyků si nejlépe ověříte modulem Stav jazyků v administraci, je to modrobílá ikonka zeměkoule v pravé horní části, vedle počtu návštěvníků. Pokud jej tam nemáte povolte je ve správci modulů.
Title native: Čeština
URL language code: cs
Language Tag: cs-CZ
Přístup: Public
V menu v administraci se ukáže u menu, které obsahuje výchozí stránku pro daný jazyk.
Správné nastavení jazyků si nejlépe ověříte modulem Stav jazyků v administraci, je to modrobílá ikonka zeměkoule v pravé horní části, vedle počtu návštěvníků. Pokud jej tam nemáte povolte je ve správci modulů.