Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Nastaveni modulu
11. pro 2012 21:00 #100874
Odpověď od G*lost*ER
Uživatel
Dobrá poznámka, mohl bych. Ale na druhou stranu, proč si to neudělat sám a zároveň se to nenaučit, když mi někdo poradí a když se mi chce. A ne si to tupě zaplatit a používat.
11. pro 2012 21:01 #100875
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
Odpověď od Robert
Nováček
Tak jak píše Bong. Toto je rozdíl mezi placenou a free verzí šablony od tohoto. Pokud chcete používat všechny funkce šablony kupte si verzi PRO. Těch 19 € není žádná závratná suma a za ty dva nebo tři dny co se ji pokoušíte "rozchodit" už jste mohl mít funkční web.
Joomla! od verze 1.5 -- ONEbit --
11. pro 2012 21:53 #100876
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Já bych jen doplnil, že doplnit a upravit nebude takový problém. Ale právě proto, že existuje free a placená verze s odlišnou funkčností, vy jako uživatel zřejmě ani nemáte dle licence nárok free verzi upravovat.
Jinak návodů na přidání pozice modulu do šablony jsou hromady, ale pokud se alespoň trochu nevyznáte v kódu, univerzálně vám těžko někdo poradí.
Jinak návodů na přidání pozice modulu do šablony jsou hromady, ale pokud se alespoň trochu nevyznáte v kódu, univerzálně vám těžko někdo poradí.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
11. pro 2012 23:49 #100890
Odpověď od G*lost*ER
Uživatel
Uz jsem to vygooglil a upravil. Uz to jen doladit dle css a je to. Děkuji za rady