Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Zrošení odesílání e-mailů při registraci uživatele

03. pro 2012 14:14 - 03. pro 2012 14:15 #100599
Odpověď od Bong
Moderátor
Jenže až je tam nacvakáte, tak se jim emaily nepošlou a vy je budete muset datlovat ručně, aby jste jim přihlašovací údaje poslal.

Zpráva se odesílá při prvním uložení, pokud tedy zadáte třeba svůj email, zpráva přijde k vám (pak ji můžete přeposlat). Samozřejmě musíte účet editovat znovu a emailovou adresu opravit.
Nebo si po dobu editace nastavte špatně emailové služby v globálním nastavení...

Ps.: verze češtiny nemá vliv na chod systému, ale má nezanedbatelný vliv na ovladatelnost systému a zvýšený počet dotazů do fóra :).

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

03. pro 2012 14:21 - 03. pro 2012 14:23 #100601
Odpověď od Roice
Uživatel
Ano to je přesně účel, vím zní to trochu jako prdelí ke zdi, ale oni svoje údaje mají a jedná se o bezbolestný přesun z původního systému na nový, který se rozběhne současně a není třeba aby to věděli dopředu.

Ano to by bohužel znamenalo další editaci, když si vezmu že v tuto chvíli budu profil editovat již několikrát, kvůli adresám a dalším propojením, snažím se dalším krokům vyhnout.

Něco takového jsem měl na mysli, ale snažil jsem se najít něco korektnějšího, ale asi mi nic jiného nezbude.
Každopádně moc díky za ochotu, jdu vyvinout nějakou činnost.

K tomu Ps nemá smysl se vyjadřovat, mně je jedno v jakém jazyce to na mně mluví, zdroj je anglicky a to stačí. Uživatelé dostanou finální systém vyvoněný a nastavený dle svých požadavků ;).

Považujte mne za diletanta a rejpala, budeme pak mít jednoduší komunikaci ;).

03. pro 2012 15:01 #100603
Odpověď od Bong
Moderátor
No, s touhle informací jste měl začít. Prostě staré účty vyexportujte z původní databáze, případně upravte a doplňte a importujte do databáze nové. Nebo si vše připravte, třeba v Excelu a do databáze opět importujte.
Cokoli hromadně přidávat ručně v administraci je otročina a trvá dlouho.

Pozn. COM_USERS_CONFIG_FIELD_SENDPASSWORD_LABEL, není anglický překlad, jedná se o řetězec, který má být překladem nahrazen. To co je v něm obsaženo nemusí (a často také neodpovídá) skutečnému významu...

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.