Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Facebook špatný text joomla stránky

25. lis 2012 15:32 #100376
Facebook špatný text joomla stránky od Ladislav Halouzka
Uživatel
Ahoj, mám problém při vkládání příspěvku na Facebook a dám odkaz na stránku v joomla 2.5, tak mi to neustále načítá text popis webu místo textu na stránce. Neví někdo kde co v joomle nastavi, aby se načítal text z vložené stránky?

26. lis 2012 10:28 #100400
Odpověď od ma®vays
Návštěvník
zkuste být víc konkrétní . . . . jaký plugin na toto používáte atd. Ale je celkem běžné, že pluginy načítají spíše meta informace, namísto samotného textu v článku . . .

26. lis 2012 17:45 #100422
Odpověď od Bong
Moderátor
Myslíte takové to okýnko Kurta Cobaina: Co se vám honí hlavou?
Přidáte odkaz o ono to šrotuje? A vkládáte odkaz na článek? Někdy to funguje, někdy ne, jak jsem psal jinde: jako celý Facebook.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

26. lis 2012 17:57 #100423
Odpověď od Ladislav Halouzka
Uživatel
Jojo to je přesně ono. Zvláštní je, když dám odkaz na stránky v Joomle, tak to načte jen popis webu, ale obrázek ze článku správně. Nevím zda se nemusí v Joomle něco nastavit, nebo je problém v facebooku

Zkoušel jsem ještě jeden web, který mám na Wordpressu a tam to jde dobře.

26. lis 2012 18:01 #100424
Odpověď od Bong
Moderátor
To je těžké, zkuste dát alespoň odkaz, který se snažíte vložit. Třeba vám někdo řekne co je špatně.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

26. lis 2012 18:22 #100427
Odpověď od Ladislav Halouzka
Uživatel
Tady je link, který když tam vložím, tak se obrázek a nadpis správně načte, ale místo začátku článku se tam vkládá meta popis webu.
www.sazeni24.cz/tipy-na-zapasy/sportovni...tip-over-194-5-bodov