Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Špatné zobrazení náhledů článků

25. lis 2012 11:56 #100363
Delší dobu řeším jeden problém. Články které si nechávám zobrazovat pomocí funkce (číst dál) tedy jen jako úvod s fotografií mi dělají problémy. Jeden článek je vždy uskočený drobek mimo. Zkoušel jsem měnit šablonu, to nepomohlo. Marně pátrám v nastavení, kde by se mělo nastavovat formátování zobrazení článků.

25. lis 2012 11:58 #100364
Odpověď od Bong
Moderátor
Dejte odkaz na stránku s chybou, jinak vám nikdo neporadí.

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

25. lis 2012 12:58 #100366
Odpověď od michal
Uživatel
Jedná se o stránku zabezpeceno.cz, ale musíte si do host naťukat dva poslední řádky.

Windows 7 - c:\windows\system32\drivers\etc\hosts

89.187.131.48 www.zabezpeceno.cz
89.187.131.48 zabezpeceno.cz

25. lis 2012 13:48 #100370
Odpověď od michal
Uživatel
Když vyberete v pravém menu automobily a v nich Prevence a statistika, tak například článek: Nenechte se oholit v Plzni je smrsknutý a menu se hodí pod článek :-( V jiné šabloně menu sice zůstane ale článek je stejným způsobem zmenšený..

25. lis 2012 14:00 - 25. lis 2012 14:01 #100371
Odpověď od Bong
Moderátor
Abyste mohl zobrazit stránky v jiné, třeba základní, šabloně. Musíte je tam mít k dispozici. Nakopírujte znovu chybějící složky a jejich obsah do složky templates:

atomic
beez_20
beez5
system

Vám tam nějaké soubory chybí. Pak si jinou šablonu můžete vyzkoušet prostým dopsáním do URL, např: ?template=beez_20

Obrázky v článcích, obzvlášť pokud je zobrazujete i jako úvodníky ve sloupcích, mějte vložené vždy stejným způsobem a se stejnou velikostí a stejným způsobem obtékání textu. Systém každý pes jiná ves není dobré řešení. Pro toto můžete využít i Obrázky a odkazy, které najdete v pravé části editace článku

I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.

25. lis 2012 17:54 #100380
Odpověď od michal
Uživatel

Bong napsal: Pro toto můžete využít i Obrázky a odkazy, které najdete v pravé části editace článku

O to se snažím u článku: Zabezpečit čtyřkolku či motocykl je snadné! Ale bohužel se mi nic nezobrazí. Pouze v náhledu v administraci. Vyplňuji pouze odkaz a plovoucí obrázek..