Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Důležité Nekompatabilita se Zaara template?
24. dub 2012 20:23 #92906
Odpověď od Albert

Začátečník
Aha, já vždycky, když jsem volil, tak jsem dal s BOM.
24. dub 2012 20:24 #92907
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Proč proboha nepoužijete jako vzor soubor angličtiny en-GB.tpl_shaper_zaara.ini a tento nepřeložíte? Vy si vážně myslíte, že si řetězce můžete vymýšlet?
24. dub 2012 20:27 #92910
Odpověď od Albert

Začátečník
Ne, řetězc si vymýšlet nemůžu. Já nevěděl, že tam ten soubor je, opavdu se omlouvám . :oops:
24. dub 2012 20:32 - 24. dub 2012 20:34 #92911
Odpověď od Bong

Moderátor
Škoda, že nečtete rady. V předchozím příspěvku jsem vám dal podrobný návod...
A editovaný soubor ukládejte v UTF-8 bez BOM, to co tam teď máte je nepoužitelné.
A editovaný soubor ukládejte v UTF-8 bez BOM, to co tam teď máte je nepoužitelné.
24. dub 2012 20:44 #92913
Odpověď od Albert

Začátečník
Mně to nevadí, spíš jestli to nevadí vám. Já jsem váš návod nepochopil, těch složek s překlady je tam na mně moc
.
Pokud by někdo chtěl volné přeložení shaper_zaara, napiště tady
Mám práci na dlouhé večery, 129 řádků. Ale horší určitě bylo překládat celou Joomlu!

Pokud by někdo chtěl volné přeložení shaper_zaara, napiště tady

Mám práci na dlouhé večery, 129 řádků. Ale horší určitě bylo překládat celou Joomlu!
24. dub 2012 20:49 #92914
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.
Odpověď od karel

Zkušený uživatel
$( *&%$ to je ale &)(*(#^@#$. Nejdřív "rychle" a pak "mě nevadí že nečtu co mi radíte"
Ignore
Ignore
Znáte-li řešení, sdělte ho - pomůžete ostatním při řešení stejného problému, i případný "rádce" bude vědět, poradil-li správně nebo špatně.