Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Vyřešeno Přehrávání videa
17. říj 2014 17:44 #118486
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Jeden problém mi tam zůstal -
www.zs-janskeho.cz/index.php/videa/video/3-dracek
Je tam anglický formát datumu a opravdu nemohu najít, kde je to nadefinováno.
Potřeboval bych tam dát date format LC3.
Můžete mně ještě jednou poradit?
Je tam anglický formát datumu a opravdu nemohu najít, kde je to nadefinováno.
Potřeboval bych tam dát date format LC3.
Můžete mně ještě jednou poradit?
17. říj 2014 17:47 #118487
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Ano, tak nějak to je. Použít jako konstantu můžete cokoli, co objevíte mezi otazníky.
Ale má to svá omezení. Nelze použít (přeložit) nic kromě písmen a čísel, sežere to i podtržítko a mezeru. Také nelze použít některé systémové hlášky (klasicky třeba YES a NO).
Ale má to svá omezení. Nelze použít (přeložit) nic kromě písmen a čísel, sežere to i podtržítko a mezeru. Také nelze použít některé systémové hlášky (klasicky třeba YES a NO).
17. říj 2014 18:38 #118490
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
s tím formátem data nemáte nějakou dobrou radu?
17. říj 2014 19:04 #118492
Odpověď od Bong
Moderátor
Hledejte v šabloně rozšíření. Bude to někde v components/com_yendifvideoshare/views/NECO/tmpl/default.php
Najděte výskyt "date", třeba "date('jS F Y',..." a právě to 'jS F Y' je formát data, případně času. Změňte si to podle libosti kdekoli v šablonách. Pro ochránění před přepsáním při aktualizaci rozšíření použijte override šablony.
Najděte výskyt "date", třeba "date('jS F Y',..." a právě to 'jS F Y' je formát data, případně času. Změňte si to podle libosti kdekoli v šablonách. Pro ochránění před přepsáním při aktualizaci rozšíření použijte override šablony.
Poděkovali: Ernst
17. říj 2014 20:13 #118493
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Tak jsem nad tím strávil cca hoďku a našel jsem.
Musel jsem hledat ručně, protože win 8 si s takovýmto vyhledáváním nějak neví rady.
Kdyby to někdo potřeboval, tak:
com_yendifvideoshare_1.1.0.zip\components\com_yendifvideoshare\views\video\tmpl\default.php, řádek 79
<?php echo JText::_('YENDIF_VIDEO_SHARE_ADDED_ON') . ' ' . date('j. n. Y', strtotime($this->item->created_date));?>
bylo tam to 'jS F Y', to jsem si u funkce date() také našel
Chtěl jsem tam dát proměnnou DATE_FORMAT_LC4, ale nějak se mi to nedaří. Budu to zkoušet nebo jak to má být správně?
Jinak než tímto zásahem do zdroje se to asi nedá udělat?
Musel jsem hledat ručně, protože win 8 si s takovýmto vyhledáváním nějak neví rady.
Kdyby to někdo potřeboval, tak:
com_yendifvideoshare_1.1.0.zip\components\com_yendifvideoshare\views\video\tmpl\default.php, řádek 79
<?php echo JText::_('YENDIF_VIDEO_SHARE_ADDED_ON') . ' ' . date('j. n. Y', strtotime($this->item->created_date));?>
bylo tam to 'jS F Y', to jsem si u funkce date() také našel
Chtěl jsem tam dát proměnnou DATE_FORMAT_LC4, ale nějak se mi to nedaří. Budu to zkoušet nebo jak to má být správně?
Jinak než tímto zásahem do zdroje se to asi nedá udělat?
17. říj 2014 22:46 #118494
Odpověď od Ernst
Joomla Expert
Tak s tou proměnnou je to:
<?php echo JText::_('YENDIF_VIDEO_SHARE_ADDED_ON') . ' ' . date(JText::_('DATE_FORMAT_LC4'), strtotime($this->item->created_date));?>
Vždy doporučuji použít raději proměnné, protože pak si formát data můžete měnit v css šablony pro všechny moduly současně.
<?php echo JText::_('YENDIF_VIDEO_SHARE_ADDED_ON') . ' ' . date(JText::_('DATE_FORMAT_LC4'), strtotime($this->item->created_date));?>
Vždy doporučuji použít raději proměnné, protože pak si formát data můžete měnit v css šablony pro všechny moduly současně.