Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Chyba instalace šablony
15. úno 2014 10:47 #114491
Odpověď od Pavel
Uživatel
Jen tak pro pořádek, nevidím důvod používání toho arogantního tónu, pokud chcete pomoct, budu moc rád, pokud ne, neodpovídejte, já bohužel nejsem v této oblasti tak zkušený jako zřejmě Vy.
Jedná se o tuto šablonu i se zakopenou licencí SAUNA
Podpora Wedosu mi pouze řekla, ať si odinstaluju daný plugin, který problém způsobuje, což narušuje funkčnost webu. U původního poskytovatele hostingu -hosting-zdarma- problém není a web funguje www.utulekpribram.cz
Podpora arrowthemes mě odkázala na podporu rockettheme viz. odkaz výše a tam jsem se v tom už dále ztratil, protože řešení zřejmě vede do jejich placeného klubu.
Pokud byl byl někdo schopen poradit jako "blbečkovi" budu nesmírně vděčný
Jedná se o tuto šablonu i se zakopenou licencí SAUNA
Podpora Wedosu mi pouze řekla, ať si odinstaluju daný plugin, který problém způsobuje, což narušuje funkčnost webu. U původního poskytovatele hostingu -hosting-zdarma- problém není a web funguje www.utulekpribram.cz
Podpora arrowthemes mě odkázala na podporu rockettheme viz. odkaz výše a tam jsem se v tom už dále ztratil, protože řešení zřejmě vede do jejich placeného klubu.
Pokud byl byl někdo schopen poradit jako "blbečkovi" budu nesmírně vděčný
15. úno 2014 20:39 #114500
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Nevím co je arogantního na spoustě otázek. Na původní dotaz se odpovědět nedá a váš první dotaz je to samé v bledě modrém. Jakýkoli problém lze vyřešit pokud máte dostatek informací a ty jste ani jeden neposkytnul a co víc dokonce odmítnul poskytnout. A to tady na fóru dělají dva druhy lidí, různí vykradači, kteří nemají čisté svědomí a "programátoři" webů, kteří se tím živí a sem chodí olizovat mozky...Jen tak pro pořádek, nevidím důvod používání toho arogantního tónu, pokud chcete pomoct, budu moc rád, pokud ne, neodpovídejte, já bohužel nejsem v této oblasti tak zkušený jako zřejmě Vy.
Řešení tedy dávno víte. Proč jste to neudělal? Co od RT tam máte a je nezbytné pro chod webu? Nejlépe odinstalujte, nebo alespoň aktualizujte vše co vám způsobuje problémy. Samozřejmě aktualizujte i Joomlu a všechna rozšíření.Podpora Wedosu mi pouze řekla, ať si odinstaluju daný plugin, který problém způsobuje, což narušuje funkčnost webu.
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.