Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problé so šablonou
25. dub 2013 10:15 #106926
Joomla! pro každého
Odpověď od ghost

Zkušený uživatel
1. v demu vidim, ze prave moduly jsou s bilym podkladem => ok
2. slideshow nemate zaplou, takze se vam na to nikdo nemuze podivat
3. rozbalovaci menu zrejme nefunguje na modul VM, ale na bezne mainmenu, protoze je videt v modulu "categories", ze tam to nejede => lepe se divat a vybirat, nez koupite
4. nejsou videt, takze zadna rada, ale v demu ma vertical take bily podklad => barva je ok
horizontal ma byt bez bileho podkladu, ale
popravde bych si takovou sablonu nikdy nekoupil a navic od developera, ktery nema ani verejne demo sablony, bez poradne podpory, ...
kod sablony je taky o necem vypovidajici, ale to zase treba neposoudite
2. slideshow nemate zaplou, takze se vam na to nikdo nemuze podivat
3. rozbalovaci menu zrejme nefunguje na modul VM, ale na bezne mainmenu, protoze je videt v modulu "categories", ze tam to nejede => lepe se divat a vybirat, nez koupite
4. nejsou videt, takze zadna rada, ale v demu ma vertical take bily podklad => barva je ok
horizontal ma byt bez bileho podkladu, ale
popravde bych si takovou sablonu nikdy nekoupil a navic od developera, ktery nema ani verejne demo sablony, bez poradne podpory, ...
kod sablony je taky o necem vypovidajici, ale to zase treba neposoudite
Joomla! pro každého
26. dub 2013 14:39 #106970
Odpověď od martin

Začátečník
Spustil som aj slideshow pri slideshow sú obrázky pod sebou a nevimieňajú sa.
Horizontal carousel s akciovými produktami je tiež rozbitý.
K tomu modulu v pravo podklad je bieli ale písmo by malo byť inej farby a nedá sa mi ho zmeniť.
Chcel som sa spýtať dá sa to dáko opraviť?
Horizontal carousel s akciovými produktami je tiež rozbitý.
K tomu modulu v pravo podklad je bieli ale písmo by malo byť inej farby a nedá sa mi ho zmeniť.
Chcel som sa spýtať dá sa to dáko opraviť?
26. dub 2013 14:48 - 26. dub 2013 14:49 #106972
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Chybí vám tam nějaké soubory a jiné.
"NetworkError: 404 Kategorie nebyla nalezena - .../templates/vjt_redruby/js/vjtslideshow.css"
"NetworkError: 404 KKategorie nebyla nalezena - .../templates/vjt_redruby/slideshow/header-red-2.jpg"
"NetworkError: 404 Kategorie nebyla nalezena - .../templates/vjt_redruby/js/vjtslideshow.css"
"NetworkError: 404 Kategorie nebyla nalezena - .../templates/vjt_redruby/slideshow/header-red-2.jpg"
TypeError: jQuery(...).initMenu is not a function [Zastavit při této chybě] ...uery(document).ready(function() {jQuery('#vjt-menu-vert-accordion').initMenu();}... vjt-js.php (řádek 661)
"NetworkError: 404 KKategorie nebyla nalezena - .../templates/vjt_redruby/slideshow/header-red-2.jpg"
"NetworkError: 404 Kategorie nebyla nalezena - .../templates/vjt_redruby/slideshow/header-red-2.jpg"
TypeError: jQuery(...).initMenu is not a function [Zastavit při této chybě] ...uery(document).ready(function() {jQuery('#vjt-menu-vert-accordion').initMenu();}... vjt-js.php (řádek 661)
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.