Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Dvě odlišné šablony a katalog ovladačů
27. led 2013 18:03 #103021
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong

Moderátor
Já počkám, až na všechny odpovíte ano. Pak vám bude možná zřejmé o co kráčí. Dokud totiž nezvednete zadek a nezačnete něco dělat, zkoušet, studovat, budete pokračovat v nekonečných otázkách.
27. led 2013 18:37 #103022
Odpověď od Jan Kedvis

Zkušený uživatel
Já momentálně řeším zavirované stránky dětského oddílu, pak pomáhám kamarádovi s jeho webem pro neziskovku, jsem už měsíc nemocný a možná se budete divit, ale ješte vedle toho opravdu studuji věci okolo Joomly. K tomu dodám, že mi není 18 let, starám se o 3 děti a mám poměrně hodně povinností. Vážím si vašich dobrovolných rad, ale nebuďte prosím moc rychlý v úsudku. Nikdy nevíte za jakých okolností pracuje druhá strana. Děkuji za pochopení, trpělivost a i ochotu odpovědět. Samozřejmě, že vyzkouším vše co jste mi poradil, ale pomohlo by mi i to, kdybyste si nemyslel, že vás chci nějak zneužívat, ale pochopil byste, že mi to s vašimi radami půjde rychleji a někdy tím pomůžete mně a někdy i druhým lidem. Váš počet příspěvků je obdivuhodný a ještě jednou díky za rady.
27. led 2013 20:00 - 27. led 2013 20:01 #103026
Odpověď od Bong

Moderátor
Nebuďte prosím vztahovačný, pouze se vám snažím říct, že pokud se budete ptát, nikdy nic nezkusíte a nenaučíte se Joomlu ovládat, zůstanete jen u toho ptaní.
Vezměte do ruky myš a proveďte těch pár nastavení co jsem popsal, za 5-10 minut budete mít vaši otázku: Lze mít v Joomle dvě odlišné šablony, jednu před přihlášením a druhou po přihlášení (registrace)? vyřešenou.
Vezměte do ruky myš a proveďte těch pár nastavení co jsem popsal, za 5-10 minut budete mít vaši otázku: Lze mít v Joomle dvě odlišné šablony, jednu před přihlášením a druhou po přihlášení (registrace)? vyřešenou.
27. led 2013 20:18 #103030
Odpověď od Jan Kedvis

Zkušený uživatel
Snad nejsem
Já vás pochopil, ale myslel jsem, že vy mě ne. Díky za rady. Až to udělám ozvu se. To víte ty starosti