Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Rocket Cerulean - odsazení
18. pro 2012 20:49 - 18. pro 2012 20:55 #101114
Byl by prosím někdo ochoten pomoci při tvorbě webu na základě šablony RocketTheme Cerulean?
Po nainstalování mě tam zůstává mezera, která tam nemá být a vypadá to s ní nepřirozeně. Viz příloha. Dělá to nahoře i dole. Zkoušel jsem snad už všechno možné a nedaří se mě toho zbavit. Moc děkuji, pokud se někdo najde kdo bude ochoten pomoci.
Po nainstalování mě tam zůstává mezera, která tam nemá být a vypadá to s ní nepřirozeně. Viz příloha. Dělá to nahoře i dole. Zkoušel jsem snad už všechno možné a nedaří se mě toho zbavit. Moc děkuji, pokud se někdo najde kdo bude ochoten pomoci.

18. pro 2012 21:00 - 18. pro 2012 21:01 #101117
Odpověď od karel

Začátečník
www.svabenice.com
zatím tam nic není jen čistá instalace, protože jsem si všimnul tohoto odsazení a nemůžu se pohnout dál
zatím tam nic není jen čistá instalace, protože jsem si všimnul tohoto odsazení a nemůžu se pohnout dál
18. pro 2012 21:36 #101122
Odpověď od Cony

Moderátor
Doporučil bych šablonu zakoupit a ne stahovat z nějakého warez fóra nebo torrentu. pak se zbavíte nejen té ošklivé mezery ale i těch ošklivých skrytých odkazů na jakési anglické stránky nějakého bookmakera a bůh ví čeho ještě dalšího ošklivého skrytého...
18. pro 2012 21:47 #101124
Odpověď od karel

Začátečník
To vím, ale chtěl jsem si to vyzkoušet jestli to vůbec dám dohromady a pokud bude vše OK, tak to zakoupit. Stránky nejsou a nebudou výdělečné a dělám je zadarmo jen ve svém volném čase a nechci zakoupit něco co pro mě nebude nakonec vyhovující.
18. pro 2012 22:50 #101126
Odpověď od Cony

Moderátor
Odsazení je spůsobeno právě tím, že šablona není legální a je v ní doplněn obsah který odsazení způsobuje.