Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Vymena template = bily frontend

02. lis 2012 15:34 #99401
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tam jsem se prave dival uz preditm a nenasel. Proto jsem se ptal na pripadnou aktivaci nekde v Xamppu.

02. lis 2012 16:45 #99402
Odpověď od Cony
Moderátor
Nehledejte mod_mysql, ale jen mysql, je to nadpis celé sekce. S největší pravděpodobností je tam ale mít budete bez mysql, nebo mysqli by jste ani nemohl provozovat Joomlu...

02. lis 2012 19:35 - 02. lis 2012 19:38 #99405
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tak problem objeven. Pravdepodobne XAMPP neumi jakysi cesty jako WAMP. To jejich menu pouziva jakysi override. Po silene problemove odinstalaci menu a nasledne reinstalaci a promazani databaze to zacalo fungovat. Problem trosku ale je, ze v Xamppu porad nefunguje SPRAVCE ROZSIRENI>SPRAVA. Proste se tam nejde dostat, takze nic neodinstaluju. Co je divny, ze to driv slo a jiny instalace Joomly v Xamppu funguji, i kdyz to cekani, nez se to otevre je teda opravdu sileny. Tato haze tuto chybu.
Code:
Fatal error: Maximum execution time of 60 seconds exceeded in D:\Download\xampplite-win32-1.7.3\xampplite\htdocs\saa\libraries\joomla\string\string.php on line 399

Stahl jsem novejsi Xampp 1.8.1 a ta instalace joomly dela porad to samy. Pritom je to koipe webu, kterej jede naostro a tam to bez problemu funguje.

02. lis 2012 22:14 #99406
Odpověď od Cony
Moderátor
Zřejmě nějaké problémy s právy na Windows, řešeno je to např. zde .

02. lis 2012 22:48 - 02. lis 2012 22:49 #99409
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Tomu moc neverim, protoze jiny instalace na tech win jedou. Vse je ve stejnym adresari, ktery ma samozrejme jedny prava a podadresare to dedi. Je to nejaky divny. Ctu si to, ale je to nejaky divny. Moc tomu nerozumim. Musim to asi precist poradne v klidu. Ten cas me totiz napadlo protahnout uz odpoledne, ale nemam ho o tolik. tak to zkusim.