Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Nákup komponenty, jak probíhá?

10. říj 2012 22:14 #98569
Nákup komponenty, jak probíhá? od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Po dvou denních bojích s Joomlou se vzdávám. Vyzkoušel jsem osmset tisíc pluginů, nejrůznější cest a pokusů a vypadá to, že se nevyhnu nákupu komponenty.

Chci vytvořit katalog knih, jak jsem tu již psal, no, nejvíce se mi líbí něco na způsob http://www.joomlamusicsolutions.com/en/music-collection.html
Nebojte, uvědomuju si, že tohle je na desky, ale podle mě by se to krásně dalo předělat na knížky. Problém je, že si tu investici musím nějak obhájit před kolegy, kteří by rádi věděli, jak to bude vypadat dopředu a sám nevím, jestli se mi komponentu povede ohnout, tak jak já potřebuju.

Myslíte, že je reálné se domluvit s autory na zaslání nějaké osekané verze pro test, nebo časově omezené verze nebo existuje něco podobného?

Uvalit litr z rozpočtu jen tak nemůžu, takže potřebuju aby to mělo efekt a tímhle si nejsem jist, přestože to vypadá jako nejlepší cesta, co jsem zatím našel...

10. říj 2012 22:48 #98571
Odpověď od ghost
Zkušený uživatel
komponenty se kupuji tak, jak jsou
casove omezena ci osekana verze neexistuje, jak jednou dostanete php, tak mate vse, co potrebujete
kdyby byla osekana, pak by nemuselo neco fungovat, ... atd. (nekteri maji lite verze, ale ty jsou spise free)

jako autor bych vas odkazal na demo, at si jej vyzkousite a z nej posoudite, zda to za to stoji, ci nikoliv

proc na katalog knih nepouzjete ZOO?

Joomla! pro každého

11. říj 2012 09:10 #98584
Odpověď od otkm
Začátečník
Pokud podobny katalog nezvladnes udelat pomoci zoo/seblod nebo jinych komponent tak se ti nejspis ani nepodari upravit zakoupenou komponentu.
Energii vyloz radsi na sepsani kvalitniho zadani a popisu co vlastne chces a zadej si poptavku. Levnejsi to nejspis nebude ale temer jiste budes spokojenejsi.

11. říj 2012 09:21 #98587
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ocenil bych, kdyby mě lidi přestali odkazovat na služby třetích stran, jako nechat si to udělat, etc. Protože o to skutečně nemám zájem, baví mě to, chci se to učit a nechci za to utrácet. Polemiky, co vyjde v reále levněji si prosím, nechte od cesty.

V ZOO jsem ten katalog měl už téměř hotový, ale problém této komponenty, jak se alespoň zdá, je vyhledávání ve free verzi. Potřeboval bych tam i zatržítka na autory, rok vydání, etc, etc, nestačí fulltext. Proto jsem od ZOO dal ruce pryč.

11. říj 2012 09:25 #98588
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, doporučuji vyzkoušet Book Library Basic , podívat se někde po češtině nebo si vytvořit překlad a potom si případně zaplatit plnou verzi za 700,- Kč

11. říj 2012 09:31 #98589
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
To jsem tuším zkoušel, ale nevyhovovalo. Nebo nezkoušel? Už v tom mám bordel. Mají hrozně udělané demo, nebo aspoň mě to tak přijde, možná proto jsem to přeskočil.. Ty s tím máš nějaké zkušenosti? Máš to někde nasazené? Díky