Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Při pokusu o rozjetí ze zálohy na lokalu chyba

24. zář 2012 11:44 #97915
Při pokusu o rozjetí ze zálohy na lokalu chyba od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Ahoj,

mám funkční stránky na ftp které běhají na serveru. Vždy když chci testovat nebo ladit nějaké rozšíření, udělám si zálohu toho na ftp, pak z té zálohy funkční image na localhostu pomocí kickstarteru. Zálohu dělám přes Akeebu.

Je fakt, že už má kolem 200mb, takže to začíná být asi problém, nově při nainstalování čerstvé joomly na localhost, nahození zálohy *.jpa a kickstarteru, všechno proběhne v klidu a vyskočí tabulka:

Nevíte někdo prosím co s tím, nebo čím je tato chyba způsobena?

24. zář 2012 11:52 #97916
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
Váš problém není ve vytvořené záloze, ale spíš v modulu mod_lbads. Zkuste ho v administraci vypnout.

24. zář 2012 11:55 #97917
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
V administraci kde? V administraci na serveru nebo localhostu? Na serveru netuším, který modul to je a na localhostu se do administrace asi ani nedostanu, pravda, nezkoušel jsem.

Jak to myslíte prosím?

24. zář 2012 12:02 #97919
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Goobingo a Mysql vs. Mysgli.

Stačilo přepnout ve správci na Mysqli a vše funguje, jak má. Zdá se:)

24. zář 2012 12:49 #97923
Odpověď od Karel Neugebauer - itx.cz
Nováček
Nevím, jestli by se mi dobře spalo kdybych měl spoléhat na Akeebu. :-) Ale každého jest jeho volba.

itx.cz - komplexní služby v IT ... hostime.cz - webhosting nejen s podporou Joomla

24. zář 2012 12:51 #97924
Odpověď od CrocodilusCZ
Zkušený uživatel
Věc se má tak, že to snad zálohuje i server. Navíc dělám zálohu přihlášených odběratelů do csv průběžně, což je defakto jediný obsah o který bych z www nerad přišel. Ostatní nemá velkou cenu:)

Ručně to neumím, byl by fajn nějaký návod, článek, jak na manuální zálohu Joomly.