Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
jak zapnout cestinu ve virtuemartu?
20. zář 2012 19:18 #97714
Ahoj,
chtel jsem si vyzkouset instalaci virtuemartu. Nainstaloval jsem ho a pak me napadlo dat tam CJ. Nainstaloval jsem CJ a CJ nefunguje. Kde se to aktivuje nebo zapina? Nikde jsem to nenasel a prolizal jsem to snad 100x. Jak v nastaveni Joomly, tak v nastaveni virtuemartu. Mam posledni verzi virtuemartu 2.0.10 a k tomu stazenou CJ.
dik
chtel jsem si vyzkouset instalaci virtuemartu. Nainstaloval jsem ho a pak me napadlo dat tam CJ. Nainstaloval jsem CJ a CJ nefunguje. Kde se to aktivuje nebo zapina? Nikde jsem to nenasel a prolizal jsem to snad 100x. Jak v nastaveni Joomly, tak v nastaveni virtuemartu. Mam posledni verzi virtuemartu 2.0.10 a k tomu stazenou CJ.
dik
20. zář 2012 19:27 - 20. zář 2012 19:29 #97715
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Pro Joomla 2.5 prakticky u žádných komponent nemusíte češtinu nastavovat, pokud ovšem máte hlavní češtinu pro Joomla nainstalovanou a nastavenou pro administraci jako výchozí (alespoň pro váš účet).
Jaký máte Virtuemart? Kde jste jej stáhnul a čeština odkud? Instalace proběhla přes instalátor, nebo jste kopíroval přes FTP?
Jaký máte Virtuemart? Kde jste jej stáhnul a čeština odkud? Instalace proběhla přes instalátor, nebo jste kopíroval přes FTP?
20. zář 2012 19:30 - 20. zář 2012 19:33 #97716
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Mam posledni joomlu, ale napada me jedna vec. Je nainstaovana na subdomene. To nemuze vadit?
CJ je v Joomle instalovana a aktivovana. CJ pro joomlu je stazena z oficialnich stranek. Z odkazu z tohoto webu. Virtuemart je stazen z oficialniho webu a CJ taky odtamtud dev.virtuemart.net/projects/virtuemart/files
Virtuemart jsem instaloval oba zip adresare. A ta cestina je tam nainstalovana, kdyz se podivam pres SPRAVCE ROZSIRENI>SPRAVA, tak ho tam vidim a je aktivni (zelene).
Cache zapnuta neni.
CJ je v Joomle instalovana a aktivovana. CJ pro joomlu je stazena z oficialnich stranek. Z odkazu z tohoto webu. Virtuemart je stazen z oficialniho webu a CJ taky odtamtud dev.virtuemart.net/projects/virtuemart/files
Virtuemart jsem instaloval oba zip adresare. A ta cestina je tam nainstalovana, kdyz se podivam pres SPRAVCE ROZSIRENI>SPRAVA, tak ho tam vidim a je aktivni (zelene).
Cache zapnuta neni.
20. zář 2012 19:40 - 20. zář 2012 19:42 #97717
Odpověď od Bong
Moderátor
Pokud máte aktivní češtinu v administraci Joomla a máte nainstalováno přes instalátor následující, musí to chodit (subdoména nevadí):
Instalace Virtuemart 2.0
Čeština Virtuemart 2.0
Čeština Virtuemart Live Update
Instalace Virtuemart 2.0
Čeština Virtuemart 2.0
Čeština Virtuemart Live Update
Poděkovali: radek
20. zář 2012 19:46 #97718
Odpověď od radek
Zkušený uživatel
Nechodi.
Po instalaci cestiny z prostredniho odkazu je to bez problemu. takze na oficialnich strankach maji nefunkcni cestinu. Instaloval jsem tuto dev.virtuemart.net/attachments/download/...es_extract_first.zip
Ten treti odkaz jsem nepochopil, co to znamena? Je tam odkaz na 0.0.0.1
Po instalaci cestiny z prostredniho odkazu je to bez problemu. takze na oficialnich strankach maji nefunkcni cestinu. Instaloval jsem tuto dev.virtuemart.net/attachments/download/...es_extract_first.zip
Ten treti odkaz jsem nepochopil, co to znamena? Je tam odkaz na 0.0.0.1
20. zář 2012 19:50 #97719
Odpověď od Bong
Moderátor
Prostřední čeština je aktuální a podporuje automatické aktualizace.
Poslední odkaz jsem špatně zkopíroval, už je opravený. Nainstalujte také, počeští knihovny související s Virtuemartem.
Poslední odkaz jsem špatně zkopíroval, už je opravený. Nainstalujte také, počeští knihovny související s Virtuemartem.