Přihlásit se

Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release

Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.

Problém s gcalendar

17. zář 2012 00:39 #97470
Odpověď od Houbák
Zkušený uživatel
A oprávnění složky a souboru?

17. zář 2012 01:14 #97471
Odpověď od Karel
Začátečník
práva složek jsem u nově nainslalovaného gcalendare nastavil na 777 ale žádná změna :/
Dokonce jsem kontroloval, zda se z instalačního balíčku nainstalovali všechny soubory. :/

17. zář 2012 09:08 #97474
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, z DISKUSE k GCalendar plyne, že by měl hosting zajistit funkční a aktuální podporu PHP-Zend a pokud i potom nastane problém, mohlo by se jednat o kolizi s rozšířením, které tuto podporu již používá - uvádějí tam např. RockGallery, JoomSocial ...

19. zář 2012 17:04 #97614
Odpověď od Karel
Začátečník
Psal jsem poskytovateli a ten mi odpověděl takto:

dobry den, chce to soubor, ktery neni dostupny
viz zend loader ... php
neni to standardne v knihovnach na serveru, takze to musite prihrat od sebe do vaseho adresare a melo by to fungovat,

Nevim kam co nahrát, instalace nainstaluje všechny soubory, který tam mají být. Když smažu všechny řádky, na které mi odkazuje chyba, tak se dostanu do administrace a nastivim v pohodě kalenrář. Pokud chci ale fobrazit kalendář na stránkách, tak mi to píše další chyby. Tam už mazání nepomůže :)
V GCalendarZendHelper.php smažu toto:
Code:
require_once 'Zend/Loader.php'; } Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_AuthSub'); Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_HttpClient'); Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_Calendar'); Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_ClientLogin'); Zend_Loader::loadClass('GCalendar_Feed'); Zend_Loader::loadClass('GCalendar_Entry'); $zendLoaded = true;
php není moje silná stránka :/ když tohle smažu, tak administrace jede v pohodě.

19. zář 2012 17:30 #97618
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, třeba by ti mohl pomoci TENTO a také TENTO odkaz

19. zář 2012 21:56 #97639
Odpověď od Karel
Začátečník
Děkuji za reakce. Nicméně i tak jsem v pasti :/
Stáhl jsem si Zend_Gdata dle návodu, nakopíroval je na server do složky library, ale nic. To si k tomu musím koupit tu placenou aplikaci ABpro? :/
Rád bych jenom rozchodil gcalendar.