Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
Problém s gcalendar
17. zář 2012 01:14 #97471
Odpověď od Karel
Začátečník
práva složek jsem u nově nainslalovaného gcalendare nastavil na 777 ale žádná změna
Dokonce jsem kontroloval, zda se z instalačního balíčku nainstalovali všechny soubory.
Dokonce jsem kontroloval, zda se z instalačního balíčku nainstalovali všechny soubory.
17. zář 2012 09:08 #97474
Odpověď od JoNy
Nováček
Zdravím, z
DISKUSE
k GCalendar plyne, že by měl hosting zajistit funkční a aktuální podporu PHP-Zend a pokud i potom nastane problém, mohlo by se jednat o kolizi s rozšířením, které tuto podporu již používá - uvádějí tam např. RockGallery, JoomSocial ...
19. zář 2012 17:04 #97614
Odpověď od Karel
Začátečník
Psal jsem poskytovateli a ten mi odpověděl takto:
V GCalendarZendHelper.php smažu toto:
php není moje silná stránka když tohle smažu, tak administrace jede v pohodě.
Nevim kam co nahrát, instalace nainstaluje všechny soubory, který tam mají být. Když smažu všechny řádky, na které mi odkazuje chyba, tak se dostanu do administrace a nastivim v pohodě kalenrář. Pokud chci ale fobrazit kalendář na stránkách, tak mi to píše další chyby. Tam už mazání nepomůžedobry den, chce to soubor, ktery neni dostupny
viz zend loader ... php
neni to standardne v knihovnach na serveru, takze to musite prihrat od sebe do vaseho adresare a melo by to fungovat,
V GCalendarZendHelper.php smažu toto:
Code:
require_once 'Zend/Loader.php';
}
Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_AuthSub');
Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_HttpClient');
Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_Calendar');
Zend_Loader::loadClass('Zend_Gdata_ClientLogin');
Zend_Loader::loadClass('GCalendar_Feed');
Zend_Loader::loadClass('GCalendar_Entry');
$zendLoaded = true;
19. zář 2012 21:56 #97639
Odpověď od Karel
Začátečník
Děkuji za reakce. Nicméně i tak jsem v pasti
Stáhl jsem si Zend_Gdata dle návodu, nakopíroval je na server do složky library, ale nic. To si k tomu musím koupit tu placenou aplikaci ABpro?
Rád bych jenom rozchodil gcalendar.
Stáhl jsem si Zend_Gdata dle návodu, nakopíroval je na server do složky library, ale nic. To si k tomu musím koupit tu placenou aplikaci ABpro?
Rád bych jenom rozchodil gcalendar.