Joomla 5.2.2 Security & Bugfix Release
Joomla 5.2.2 je nyní k dispozici. Jedná se o bezpečnostní vydání pro Joomla 5.x.
ADODIS BLOG
04. zář 2012 08:31 #96914
Potřebuji nějaké blogovací rošíření pro Joomla v2.5. Použil jsem Adodis blog, ale ten má jednu nevíhodu a to, že nejsde z frontendu editovat příspěvky.
Můžete mi někdo poradit buď malou úpravu do adodis a nebo nějaký jiný free blog, který tuhle vlastnost má?
Díky za odpovědi.
Můžete mi někdo poradit buď malou úpravu do adodis a nebo nějaký jiný free blog, který tuhle vlastnost má?
Díky za odpovědi.
04. zář 2012 13:31 #96930
Odpověď od Arpád Horák
Zabanovaný
Joomla články se moc nehodí a s ostatními nemám zkušenosti. Můžete mi to prosím trochu přiblížit, který z nich je nejvhodnější?
04. zář 2012 13:51 - 04. zář 2012 13:56 #96931
I'm sorry, my responses are limited...you must ask the right questions.
Odpověď od Bong
Moderátor
Všechno je velice podobné, vždyť se stále jedná o články. Spíše přidejte co se vám nehodí, nebo co potřebujete navíc.
Ale divil bych se jestli Adodis blog nemá možnost editace z frontendu. Nemáte jen něco špatně nastavené?
I když je fakt, že ohlasy uživatelů na toto rozšíření nejsou zrovna kladné.
Ale divil bych se jestli Adodis blog nemá možnost editace z frontendu. Nemáte jen něco špatně nastavené?
I když je fakt, že ohlasy uživatelů na toto rozšíření nejsou zrovna kladné.
04. zář 2012 20:19 #96964
Odpověď od Bong
Moderátor
Abyste se v té komponentě lépe vyznal, zde je čeština pro Adodis Blog:
www.bongovo.cz/ke-stazeni/category/49-adodis-blog
20. zář 2012 15:31 - 20. zář 2012 15:32 #97695
Odpověď od Arpád Horák
Zabanovaný
Díky za tip. Tu jsem si stáhl už před tím. Není nejlepší, asi by to chtělo ji trošku dopracovat. Myslím tím komponentu